Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Иван Кристоф показа eкстремно спускане от голяма височина, което може да спаси човешки живот

Спасителна демонстрация по вода-земя-въздух

LevIns

Екстремно във въздуха: Тренировки за fb.com/ProjectExtreme 

Какво става когато поканихме  един екстремен фотограф/видео оператор да участва в демонстрация на спасителна акция с хеликоптер на 26-27 август? Това са незабравими емоции във въздуха:) Подобни кадри с организирани от демонстрации и ТВ интервюта по вода-земя-въздух можете да видите тук:
INTERNATIONAL TV NEWS RELATED TO SAR TRAINING 

heligirlsБлагодарение на три красиви девойки, които организират рекламата и маркетинга на  събитие, бяхме поканени да се включим в него. Нашият фотограф Лазар Гушев, бе много доволен и щастлив от тяхната предишна покана, но за съжаление, сега е зает с договорени отдавна ангажименти.

Благодарение на организаторите на събитие, дадохме шанс на нови хора, които са поканени в  Клуб ЕXTREME, организация, която има за  цел да запознае младите хора със света на екстремните спортове, аеромедицински транспорт и доброволци-спасители.

Времето е от особено значение при критични ситиуации и необходимостта от Бърза помощ, за да може да се постигне оптимален клиничен резултат. Ако наш доброволец се намира в състояние, което не може да бъде овладяно в най-близкото лечебно заведение или в лечебното заведение, където се намира, той трябва да бъде транспортиран възможно най-бързо по земя или въздух.

Фото кредит: Снимка от подобно събитие на Иван Кристоф

Последната въздушна линейка България

Последната въздушна линейка в България е продадена в чужбина

Ние предложихме безвъзмездно оборудване на борда й с най-модерната хибридна система за проследяване на живо и имахме невероятното удоволствие да снимаме и летим с нея на Седемте рилски езера. В момента работим по идеята за възобновяване на идеята за ползването на  двъдвигателен хеликоптер-линейка в България, който да отговаря напълно на изискванитя за HEMS и да се позлва за спасителни операции по въздух в планините. Имаме ресурса и терена за построяването на хелипад в София и сме отворени да работим със сериозни организации за съвместна реализация.