First Responders to the Rescue

Бързата помощ на ОАЕ кара супер колата Nissan GT-R, с която тренираме на летателна писта с 300км/ч. за спешно реагиране. А жените – парамедички си имат специални супер коли, които се виждат в това видео🙂 Желаещите да се запишат, като доброволци спасители за обучение на екстремно каране на специализирани спасителни коли и въздушни парамедици, да ни пишат на fb.com/ProjectExtreme, за да ви включим в следващите тренировки по земя-вода-въздух.

В този ред на мисли, днес приключва темата на Седмицата, в която бях подготвил представянето на българските спасители и неопяти герои във Форума за “The Unsung Heroes” на Експо 2020 Дубай, както и представянето на най-впечатляващото представяне на българските… съвместно с Полицията на Дубай и… , на което щяхме да покажем и българската концепция за Smart Police и реализация на инициаитивата #unitedforbularia, защото в Дубай си нямат сняг и такива планини, в които да ги тренираме по земя-вода-въздух

You are cordially invited to join the fb.com/ProjectExtreme initiative to participate in HEMS.ForBulgaria.com Conference and share battle proven AIR SAR and HEMS know-how and introduce any interesting innovation in medevac, aerial rescue and vertical rescue.

“Скъпи приятели и сънародници, какво мислите за идеята за нов филмов проект “#UnitedForBulgaria – #UnitedArabEmirates”, с който ще направим серия от Flights of Innovation – Полети на иновации, в които ще представим и заснемем нови български и световни иновации във въздуха, които да представим по възможно най-красивия и впечатляващ новаторски начин България на Expo 2020 Dubai, най-голямото световно изложение?

Вече съм заснел от борда на хеликоптер прелестите на най-високите места на България и Дубай, за да представим една интересна и атрактивна за спасителите на България и ОАЕ възможност за cross-training на природни и изкуствено създадени терени: високи планински скални стени и високи небостъргачи.

Затова и съм подготвил сценария за Серия от хеттрик документални филми или ТВ хеттрик серии: “7х7х7 – От Седемте рилски езера, Седемте мусаленски езера, до Седемте емирства”.

Каня ви, ако имате фото или видео кадри заснети от въздуха, на борда на хеликоптер, от Седемте рилски езера, Седемте мусаленски езера и Седемте емирства, да ги включим (с отбелязване на всичките ви кредити и авторското ви право), за да направим интересен хеттрик “7х7х7” и представим на специално събитие с Премиера в ОАЕ.

Лично се заемам да поканя Кралското семейство на Дубай, Абу Даби и Рас ал-Хайма.
Подготвил съм и нови полети над ОАЕ, както и разрешителни, за тези, които искат да се включат в ко-продукция. Има въздух за всички и възможност да представим в ОАЕ тази година на няколко световни събития, една интересна симбиоза между това, което Природата и Човешката ръка е сътворила.

Целта на проекта е да се подпомогне развитието на доброволческото и професионалното въздушно спасяване в България, като се сподели ноу-хауто с най-добрите в света, и опита на ОАЕ в тази сфера на действия, която следя много внимателно още от Презентацията си пред службите за сигурност на ОАЕ и Бригаден генерал Анас Ал Матруши, Директора на Спасителната служба на Полицията на Дубай и неговите най-доби експерти по въздушно пожарогасене и височинно-въжени операции. По късно, по покана на Полицията на Дубай, бяхме на визита в Централното управление на Dubai Police и от там ми се оформи тази идея, която сега тепърва вече може да се реализира.”
Иван Кристоф

Това го правим, за да отворим нова страница в представянето на България на Експо 2020 Дубай, където имаше невероятни и огромни пропуснати възможности за България на Експо 2020 Дубай, по време на изминалата ТЕМАТИЧНА СЕДМИЦА: HEALTH AND WELLNESS Expo 2020 Dubai