Дубай Експо 2020: Възможности за помагане на български инициативи чрез Канадския павилион на Expo Dubai 2020

With the Princes
Очаквам с нетърпение участието на Канада в Expo 2020 Dubai, глобално събиране, което ще предостави невероятна възможност да покажем канадския опит, изобретателност и иновации. Ето как, благодарение на синчето ми, което стана канадски гражданин, то ще помогне на родителите на съучениците и децата от детската му градина да осъществят контакти със света, през Канадския павилион в най-голямото световно изложение, до което остават 6 седмици.
 
Вече трябва да е готов хелипада за изложението и съм в контакт с хората, които го направиха и са местни авио оператори. На борда на хеликоптера, на който ме поканиха, има място за всички Вас🙂

Achieve New Heights in Dubai with Bulgarian Initiatives

Мога да увелича силно ефекта от участието Ви в ЕXPO 2020 DUBAI, възвръщаемостта на инвестициите на България, трафика към Българския павилион там, контактите Ви и да намаля разходите Ви, като помогна с логистиката, намирането на по икономически-рационални решения, без да се прави компромис в качеството, осигуря срещи с влиятелни хора и контакти с Кралското семейство на Дубай, както и луксозни яхти, специални събития  и партита на иконични места, които ще осигурим с приятели. Но най-вече смятам, че ще Ви е изключително забавно и ползотворно, както за целите на Bulgaria Expo 2020, така и а създаването на нови контакти и незабравими преживяванията, като създадем и участваме в World’s First, които дори може да се излъчват на живо. Мисията ме е да представим бранда BULGARIA  на ниво, каквото никой, друг не е поставял там и по света. Както се вижда в рекламната брошура, с която световния лидер CANON, направи с мен с наслова Achieve New Heights in…и както се вижда в рекламата на световния лидер в МОБИЛНОСТТА (Темата на участието на България в изложението), винаги съм представял много добре сънародниците ни в чужбина и можете да разчитате на мен, че това мога да направя и за Вас и да напишем нова страница в историята на…

Част от идеите са описани в прикачените три статии с насоките, в които бих могъл да помогна, в това число със срещи и събития:

  • По повод на първата статията, която отразява участието ми в Дубай, мога да направя специално представяне на участниците в ЕXPO 2020 DUBAI с Афтерпарти, което организирам.
  • Статията “2020 и новото предизвикателство…” бе подготвена още през 2019г., специално за новото, което бихме могли да представим в Дубай.

Популяризирането на българското ноу-хау (минало Теста на времето и в Канада) на Експо 2020 Дубай е перфектният пример за това как нашата канадска Spiderman.Academy, Highrise Emergency Aerial Response Team (H. E. A. R. T.) – екипът за аварийно реагиране при аварийни ситуации (HEART), с подкрепата на българския екип за специални операции Special Operation Services (SOS) Team отварят врати за български чрез канадски компании от всички размери, за да се конкурират и да успеят в процъфтяващите световни пазари, което от своя страна помага да се стимулира икономическото ни възстановяване и да се създадат работни места.

Присъствието на Канада на Expo 2020 Dubai ще демонстрира още това, което мнозина по света вече знаят: Канада е идеално място за бизнес, инвестиции, образование и туризъм. Като  канадски гражданин и възпитаник на Университета на Торонто,  от първа ръка съм убеден в това и с най-голямо удоволствие, ще съдействам на българския бизнес да просперира чрез моите контакти, както с канадското и АОЕ правителство и бизнес, така и с контактите ми с Кралското семейство на Дуба и Частният офис на Н. В. А. б. Ф. Ал-Касими.

Тези, които искат да представят проектите си в Дубай, могат да се свържат с нас.

 

Здравейте приятели,

Току що и вчера получих поредно запитване за работа за Дубай и от опита си знам как да се процедира и кои са правилните хора.

Но, има едно “но”… Последния път, когато уредих работа, при това напълно про-боно и то на непознат човек, от когото разбира се, не получих и едно благодаря или да ме информира как са минали нещата. Затова, сега пак ще помагам и както винаги не очаквам нищо в замяна, но държа да има мониторинг и да знам достатъчно добре човека, за когото се застъпвам, защото това, че някои неща са сега лесни за мен, те не са за другите, към които ще препоръчвам и обвързвам. А последния път, когато препоръчах сънародник на същия ми партньор от Дубай, нещата не са станали така, както се очаква – не забравяйте, че те там пресяват и са много внимателни към тези, които избират, защото и светът е обърнат към тях и бизнеса ходи към тях, а не обратното.

Явно затова и официалния фотограф на Дубай шоуто, с който бях официален партньор, ми каза: В Дубай ти трябват поне 10 години да те познават, за да ти се доверят! Първо мислех, че нещата както се случват обикновенно при мен, ще са в по-ускорен вариант, но опита ми показа, че си е баш така. А там най-добрите в света отиват с много яко подготвени и впечатляващи постижения и презентации, итрудно можещ да ги впечатлиш. Затова, ако мислите, че ще ги шашнете с нещо и при това, кажете, че сте от България – много ще се радвам да успеете, но за да ви гарантирам успех трябва да сте част от нещо уникално или каквото те търсят. В тази насока мога да ви помогна и дори да ви кажа, кое върви и кое не – така спестих много излишни ресурси и рискове на един екип, който много искаше да ги запозная с Принца на Дубай и The Powers That Be в АОЕ, но така и не разрбраха дори какво им спестих, като им спестих да им обясняавам на връщане колко далеч са били от очакванията, котато там на най-голямото изложение в света видях Бъдещето и колко самонадеяни бяха част от тези хора, в който видях само Мисленето на Миналото и колко старовремски мислят някои сънародници, които си мислят и се представят, че са най-добрите.

Та в този ред на мисли – да ето няколко места, където Принцовете на Дубай, и Министъра на икономиката на АОЕ идва при мен и изложбата ми, на която показвам България и това, което съм правил със сънародниците си.

Но, пак има едно “но”:.. За да излъчваме на ЖИВО от Дубай Експо 2020, ще съм ви благодарен да се абонирате за тези канали, за да ви свързваме и в реално време да се представяте:)

Поздрави,
Иван Кристоф