На върха на най-високия кран около Витоша планина, при гръмотечен дъжд, мълнии и вятър

Мъж се покатери на върха на кран, на края на стрелата и на ръба над бездната за въздушни снимки над София
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО ОТКРИТА ПОКАНА ЗА ДОБРЕ ДОШЛИ УТРЕ В СВЕТА НА ЕКСТРЕМНОТО

Gone in 60 seconds… Истинския #Spiderman e по тих и бърз и от най-елитните части по света, още преди да разбереш кой е и къде е, там във високотото, той е изчезнал. Затова, най-новата идея е така да се появи във въздуха над Дубай, където проявиха интерес за новата Премиера на…

#BuxtonHeights
Дома на Спасителя на бъдещето заснето от въздуха и от високо

#Spiderman
Екстремен Embedded Extreme Journalist се качи на върха на 36-метров кран, за да фотографира София и да я представи на световната премиера на филма и книгата: “SpiderMan: The Beginning”, защото точно преди 20 години МАРВЕЛ пуска филма SPIDER-MAN (2002) THE BEGINNING, като се има в предвид, че Комикса Amazing Fantasy, no. 15 (1962) е НАЧАЛОТО на поредицата на “Човека-паяк” има близо 1000 патента на името Spider-Man (Човекът-паяк) но истинския Спайдърмен е без ‘тирето’.

Затова през 2022, The Real Life SPDERMAN си поставя задачата да започне автобиографията си с: ” “Всяка история си има начало, за да открие произхода на Злото, въпреки което, в сърцето на Истинския и реалния Спайдърмен се е оформило Доброто.”

Премиерата на книгата: “SPIDERMAN – ТHE REAL LIFE STORY” ще бъде представена на най-голямото световно изложение за сигурност, безопасност и пожарогасене, на което Българския Спайдърмен представи красотите на България в първата по рода си фотоизложба “За България – ForBulgaria”, която самофинансира, за да представи Родината ни пред най-добрите и технологично екипирани експерти по спасяване, аварийно-спасителни дейности, операции и ИТК, ИИ, ДР, а сигурност, безопасност и пожарогасене в света.

В момента организира още по-силно представяне на България, за което е поканил едни от най-доверените ни журналисти, фотографи и видеооператори, минали Теста на времето и доказали се като честни журналисти, на които той може да се довери. Затова на EXPO 2020 DUBAI , най-голямото световно изложение, той може да направим уникално събитие с българските Embedded Extreme Journalists, с което да представи едни изцяло български иновации в света на авиацията, спасяването и екстремната журналистика.

Книгата ще олицетворява 25 годишнината на истинския, реалния и органично създаден Real Life Spideman in Canada – четвърт век история с визия към следващия четвърт век With the Future in Mind.

В София wonna-be-famous заблудени жени, псевдо журналистки и още по-wanna-be-famous телевизионни водещи се надпреварваха да създават фалшиви новини, за мистериозния Човек-паяк.

BTW: SPIDER-MAN: NO WAY HOME  спечели 1 милиард щатски долара в глобален мащаб

Академия за Спасителят на бъдещето

Ето как една съвсем дискретна и невероятно тиха и от високо за съседите дори история, се превърна в цяла столична и национална истерия в жълтите новини, и телевизия:

Мъж от София се качи на 36-метров кран, за да си направи селфи. Случката е станала в столицата. Тотално заблудена жена от София е заснела как мъжът се качва на стрелата на строителния кран над дома му, за да заснеме красотата на София на фона на залязващото слънце, за да я представи по нов начин по света.

Видеото на една жена е снимано на втори септември, 2021, вечерта с надеждата на една жена, която в продължение на повече от 15 минути по нейно твърдения, е снимала, човек, с надеждата да го заснеме, когато той вече пада към бездната и смъртта си от високо но най-вероятно е била много ядосана, че човека напук на очакванията й, нито пада, нито се подхлъзва, нито прави някакви безумни неща, като например да виси с главата надолу, като българския и канадския ЧовекПаяк или онзи от филмите на Човека-паяк, на МАРВЕЛ индустрията или “Батман – в началото”. Затова тази жена, не се е обадила на Полицията или на 112, на Пожарната и на Бойко Борисов, българския БАТМАН, който винаги спасява всякакви … и заблудени пещерняци и алпинисти, които по най-безумния начин, в най-безумните условия отиват най-безумните места, за да се правят на най-безопасния и сигурен СПАЙДЪРМЕН, и после БАТМАН от БГ започва да ги спасява.