Ф1 за спешно, новаторско и въздушно Търсене и спасяване в рамките на “Златния медицински час”

 

 

ЕДНА НОВАТОРСКА ИДЕЯ ЗА ДЕМОкратичНА БЪЛГАРИЯ

В рамките на “Златния медицински час”,  с едно летателно средство, с един пилот, с един доктор, с един доброволец спасител, с един…, с един…, можем да най- ефективните и икономически рационални решения за по-ефикасно и бързо спасяване и развитие на Търсене и спасяване по земя, вода и въздух, с най-новите технологии, екипировка и най-добрите ни възможности. С един милион лева за един милион причини, с един долара в дигитална реклама за демократични инициаитиви в следващото едно десетилетие.

 

Очаквайте продължение на тази идея и се надяваме скоро да направим ремейк на тази инициатива. Ако не в България, то в Дубай или по време на Експо 2020 Дубай, най-голямото световно изложение.

Expo2020Dubai.ForBulgaria.com Briefing

И тъй като се целим да разцепим въздуха над Дубай, където не съм виждал българския флаг да бъде развят и…, ето как представихме полета, който с летяхме вчера с хеликоптер, за да заснемем най-високия връх на България и красивата България от високо, с доктор и специалист по когнитивна психология обсъдихме една образователна идея за Дубай, в която ще представяме позитивни каузи, като по време на полет тествахме нови най-нови технологии, част от които Lenovo Х1 Fold (първия в света сгъваем компютър), и следващия, който предстои с Innovative Mobile Mission Control System.
 
Затова, поканих и Вас, с възможността да участвате, както в полета (щом получил официално потвърждение/разрешение от България, ще Ви информираме за възможностите), така и с неговото популяризиране занапред пред света, чрез създаването на уникални за България и света инициативи.
 
Сега, 5 години след този репортаж на НОВА ТВ, завръщайки се от Дубай Авиошоу и Експо 2020 Дубай, набелязах местата и разговарях с The Powers That Be от спец службите от ОАЕ, Офиса на Кралското семейство на Дубай и Кралското семейство на Абу Даби на които им допадна много идеята за осъществяването на новата серия от световни рекорди в ОАЕ.
 
Това е и в контекст, че сега се очертава да има интерес за нови инвестиции към България, и това е една от основните инициативи, за да привлечем кноу-хау от най-добрите в света и инвестиции в България за развиването на Smart Rescue и по-ефективното спасяване.