Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Traser часовник

Партньорска програма

Ние инвестираме в бъдещите лидери
Иван Кристоф организира CLUB EXTREME – един нов начин да се включите в екстремния свят на въжедостъпни дейности и спортове. Той спонсорира и подкрепя инициативите на млади и талантливи студенти, които смеят да навлязат във вертикалния и въздушен свят. Клубът развива специализирани тренировки за въздушно въжени операции, работа на екстремни височини и спортове.

Изпреварващо мислене и иновативна визуална концепция
Клуб Екстрийм предлага на партньорите си изготвяне и осъществяване на стратегии за присъствие в социалните мрежи  и поддържане на корпоративни блогове. Участниците в проекта ползват последното поколение на снимачна техниката на НИКОН, която снима дистанционно и видео до 1200 кадъра в секунда, 60 снимки в секунда и движещи се снимки – 1 сек.

Тази година ще снимаме екстремна фотография, която показва нова перспектива за екстремни спортове,оффроуд събития, въздушни операции и нещо, което никой не е виждал досега. Какъв е смисълът да правиш нещо, което вече е направено?

С частната авиация, ще направим филм и фото сесия за 101 годишнината на Българската авиация. Идеята ни бе подкрепена от пилоти, академичния и снимачния екип от Нов Български Университет, Института за космически изследвания към БАН и други партньори.

Със студио от график дизайнери, ще изготвим фотокнига с дейността на клуба и работата ни с партньори.

Ползи за спонсорите на Клуб ЕКСТРИЙМ
Клуб ЕКСТРИЙМ осигурява много кратно възвращаемост на инвестициите, изготвя и осъществява стратегии за присъствие в социалните мрежи, както и поддържане на корпоративни блогове със съдържание и снимков материал от събития, които са подкрепени от спонсори.

Клуб ЕКСТРИЙМ предоставя на спонсорите си си месечен отчет за активностите и развитието на бранда на спонсорите, като по този начин гарантира на дейността си и възможност за по-лесно анализиране на постигнатите резултати.

Какво предлага Клуб ЕКСТРИЙМ за партньори
Управление на проекти, които създават интерес в обществото,  екипа на EXTREME знае как да направи иновативни и атрактивни маркетингови кампании за партньори.  Членове на екипа имат над десетгодишен опит с  търговски марки, специални събития, спортни, развлечения и медии стратегии.  Тяхната творческа посока помага управление на  целите на партньори от създаването на нови идеи за увеличаване на разпознаваемоста на бранда, продуктите и услугите им до реализиране на проекти, с който произвеждат дългосрочен положителен ефект.

Facebook – EXTREME предлага създаване на интересно, атрактивно и положително присъствие и и да поддържа положителен имидж  и разпознаваемост на бранда, услугите и продукти на корпоративна страница на партньори във Facebook, която да привлече нови потребители и фенове и да изгради интерактивна връзка с тях.

Клуб ЕКСТРИЙМ и неговия творчески екип се предлагат следните услуги:

Маркетинг
Увеличаване на разпознаваемоста на марката и Case Studies; позиционирането на продукти в медиите, късометражни филми и музикални клипове, организиране и участие в търговски изложения, специални събития, екстремни събития и авио шоута в ревюта, стратегически партньорства, Go-To-Market изпълнение Emerging Media,  специални събития (от концепцията до изпълнението), рекламиране на бранда на високи сгради и обекта. Гурила маркетинг за позициониране в социалните мрежи.

Комуникации
Връзки с обществеността, контакти с медиите, творческо писане (Copy-writing), прес съобщения, медии планиране и целенасочено таргетиране  за  промотиране на брандове, услуги и продукти.

Творчески услуги
Създаване на късометражни промоционални клипове, художествено изобразяване на  визуални материали, възникващи медийни продукти, фотография, фото сесии с продуктово ориентирана образност, плакати, уеб дизайн, печат и разпространяване на творчески пакети в социалните медии.

Презентации в НБУ
Лекции, организиране на пресконференции, семинари, работни срещи, уъркшопове за партньори, представяне на нови продукти и услуги

Медийни изяви
Участия в телевизионни предавания с представители на компанните на партньорите ни  с лого продуктово позициониране. Примери:
Представяне на специализирана ИТ техника за спасителен отряд от доброволци

Рекламираме в собствени медийни канали и създаваме УебТВ канал
Реклама в социалните мрежи, и сайта на клуба

Написване на интересни статии и новини като Ентусиасти пришпорват скутери на 5 км от НДК

Интерактивни дейности
Мобилната уеб ТВ станция на клуба може да документира на живо събития, организирани тиймбилдинг за спонсори и партньори

Рекламни канали
–   Ще рекламираме в университети

–  Бартерен репортаж в списание за мотори

–  Страници в електронни списания/страници като Ivan Kristoff’s Presentations, Helishow и Team Extreme

Печатна реклама
–  За да бъдем икономически рационални, ще инвестираме само в отпечатването на флаери и на страници на партньорски брошури. Ще се отпечатат и плакати в размер А4 и А3+ на Епсон принтер с консумативи, които общо са ни предназначени от спонсори

–  Рекламата ни ще бъде  промотирана в учебни заведения, с които ще направим партньорство.

–  Първи етап е публикуването на материали и разпространяване на студенти през месец май.

Онлайн реклама:
Специални фото сесии на атрактивни места

Уеб страници за промотиране
– Социални мрежи и групи на университети и мото организации
– ivankristoff.com/club
verticalrescue.com
aerialrescue.com
– forbulgaria.com
– Facebook.com/projectExtreme