Партньорска програма

Ще направим един новаторски проект във въздуха, който ще иницира много положителни неща за България и света, като създадем р/еволюция в сигурността в спасяването и еволюираме целия метод за обучение, трениране и провеждане на мисии за Търсене и спасяване
Traser часовник

Партньорска програма

Brand Identity and Brand Enhancement
ИВАН КРИСТОФ, ПЪРВИЯТ БЪЛГАРИН - ПОСЛАНИК НА СВЕТОВЕН БРАНД ЗА ЧАСОВНИЦИ, ЩЕ СЪДЕЙСТВА НА ПАРТНЬОРИТЕ НИ С:

Разполага с водна и наземнa On-Off моторизирана техника, която да ползва за спасяване, специални събития, визуализиране за социaлните On/Off line медии и заснемане на фото сесии,  уеб ТВ серии и документални филми.

Има опит в основаването на компания, която въведе иновации в ремонтната и консултантска дейност на високото и супер строителство в КанадаОт образованието си в Университета на Торонто и опита си в изграждането на собствен бранд, регистрирана търговска марка, и рекламно студио, той ще е в полза за доразвиването и популяризирането на концепците, в сферата на спасяването. Пръв направи както в Канада, така и в България, организирането, финансирането и изпълнението на неправителсвени въздупшни спасителни демонстрации с хеликоптер. Те включват както самостоятелни такива, така и с канадската и българска Армия, Полиция, Пожарна, Спешна помощ,  Жандармерия (само в България), частни и доброволчески органиации.

Любителите на луксозния живот, на сигурността (но достатъчно дръзки, за да се включат и в предизвикателства), приключенията, авиацията, планината, моторизираните, морските, екстремните, високопланинските и височинните спортове. Работи и с младото поколение, от ученици до студенти, да бъдат обучавани в правилната насока на доброволческото спасяване и ползването на най-модерни методи и комуникации за спасяване. Затова и създадва Клуб ЕКСТРИЙМ в Нов български унивесритет и първия доброволчески спасителен отряд в обществена полза у нас и такъв в Канада. Сега подготвя Зимен Екстремен Фестивал

С организаренето и провеждането на специални събитя, форуми, инициативи и популяризирането им. Създаване на специализирано съдържание, копирайтинг и коопериране със службите за сигурност у нас. Нпасиване на сценарии за съемвстни мероприятия и уеб ТВ серии. Създавнето на платформио като forbulgaria.com  и всичките й под-домейни. Направата на нова уеб страница за Въздушна и наземна помощ, като например: AirRescue.forBulgaria.com, или предоставянето и пренаписване/визуализиране на популярните домейни, Клас 1: verticalrescue.com и verticalrescue.com

Неговият личен 4х4 авариен въсдеход (Nissan Exterra – уникален модел за България), с канадска регистрация и номера KRISTOFF,  който е в червен цвят и брандирана като спасителна кола, както и On-Off road моторите си може да ги пребрандира с цветовете на компанията Ви. Те са били представяни неколкотратно в българските телевизии и медии, и снимани в документален филм за него по БНТ. Съшо така Вашето лого и послания ще бъдат вписани в сайтовете на сдружение в обществена полза “Специализиран отряд за спасяване” – Special Operation Services S.O.S.

За хора като нас, които мислят за качествено и активно живеене и мислят в същото време  за спокойствието и качеството на живота си, организараме на голф и тенис турнири, както и Полети над Седемте рилски езера

Услугите в тази насока можете да видите тук: 360 градусови Масови Комуникации  |  Services | PR | Music Production | fb.com/ProjectExtremeInternational Vertical Access Network

Сдружение в обществна полза “Специализиран отряд за спасяване -S.O.S.” в България   и “Highrise Emergency Aerial Response  Team – H.E.A.R.T.” в Канада.

Първият българин избран за Посланик на световна марка часовници ФОРТИС. Тя е с над 100 годишна история. Бил съм и реклмано лице на световните бранове, номер едно в техните сегменти, като NIKE, CANON, IBM, PANASONIC, ACER  и екслюзивен промотър на  Traser Swiss Watches

Създаване на кампания “Вие сте героите” и нови уеб Extreme ТВ Серии с позитивен имидж.

Да се направи блог като: RIDEfor.BULGARIA.com | Intersec.ForBulgaria.com |  под-домейни на платформата: #ForBulgaria

В момента се подготвя основата за направата на поредица от ТВ Серии документален филм A.I.R. за въздушна помощ и каним ентусиазирани и талантливи творци да се включат в инициативата в един екстремен проект.

Ние инвестираме в бъдещите лидери
Иван Кристоф организира CLUB EXTREME – един нов начин да се включите в екстремния свят на въжедостъпни дейности и екстремни спортове. Той спонсорира и подкрепя инициативите на млади и талантливи студенти, които смеят да навлязат във вертикалния и въздушен свят. Клубът развива специализирани тренировки за въздушно въжени операции, работа на екстремни височини, екстремни, приключенски и развлекателни спортове.

Изпреварващо мислене и иновативна визуална концепция
Клуб Екстрийм предлага на партньорите си изготвяне и осъществяване на стратегии за присъствие в социалните мрежи  и поддържане на корпоративни блогове. Участниците в проекта ползват последното поколение на снимачна техниката на НИКОН, която снима дистанционно и видео до 1200 кадъра в секунда, 60 снимки в секунда и движещи се снимки – 1 сек.

Тази година ще снимаме екстремна фотография, която показва нова перспектива за екстремни спортове, оффроуд събития, въздушни операции и нещо, което никой не е виждал досега. Какъв е смисълът да правиш нещо, което вече е направено?

С частната авиация, ще направим филм и фото сесия за новата история на българската авиация. Идеята ни бе подкрепена от пилоти, академичния и снимачния екип от Нов Български Университет, Института за космически изследвания към БАН и други партньори.

Със студио от график дизайнери, ще изготвим фотокнига с дейността на клуба и работата ни с партньори.

Ползи за спонсорите на Клуб ЕКСТРИЙМ
Клуб ЕКСТРИЙМ осигурява много кратно възвращаемост на инвестициите, изготвя и осъществява стратегии за присъствие в социалните мрежи, както и поддържане на корпоративни блогове със съдържание и снимков материал от събития, които са подкрепени от спонсори.

Клуб ЕКСТРИЙМ предоставя на спонсорите си месечен отчет за активностите и развитието на бранда на спонсорите, като по този начин гарантира на дейността си и възможност за по-лесно анализиране на постигнатите резултати.

Какво предлага Клуб ЕКСТРИЙМ за партньори
Управление на проекти, които създават интерес в обществото,  екипа на EXTREME знае как да направи иновативни и атрактивни маркетингови кампании за партньори.  Членове на екипа имат над десетгодишен опит с  търговски марки, специални събития, спортни, развлечения и медии стратегии.  Тяхната творческа посока помага управление на  целите на партньори от създаването на нови идеи за увеличаване на разпознаваемоста на бранда, продуктите и услугите им до реализиране на проекти, с който произвеждат дългосрочен положителен ефект.

Facebook – EXTREME предлага създаване на интересно, атрактивно и положително присъствие и и да поддържа положителен имидж  и разпознаваемост на бранда, услугите и продукти на корпоративна страница на партньори във Facebook, която да привлече нови потребители и фенове и да изгради интерактивна връзка с тях.

Клуб ЕКСТРИЙМ и неговия творчески екип предлагат следните услуги:

Маркетинг
Увеличаване на разпознаваемоста на марката и Case Studies; позиционирането на продукти в медиите, късометражни филми и музикални клипове, организиране и участие в търговски изложения, специални събития, екстремни събития и авио шоута в ревюта, стратегически партньорства, Go-To-Market изпълнение Emerging Media,  специални събития (от концепцията до изпълнението), рекламиране на бранда на високи сгради и обекта. Гурила маркетинг за позициониране в социалните мрежи.

Комуникации
Връзки с обществеността, контакти с медиите, творческо писане (Copy-writing), прес съобщения, медии планиране и целенасочено таргетиране  за  промотиране на брандове, услуги и продукти.

Творчески услуги
Създаване на късометражни промоционални клипове, художествено изобразяване на  визуални материали, възникващи медийни продукти, фотография, фото сесии с продуктово ориентирана образност, плакати, уеб дизайн, печат и разпространяване на творчески пакети в социалните медии.

Презентации в НБУ
Лекции, организиране на пресконференции, семинари, работни срещи, уъркшопове за партньори, представяне на нови продукти и услуги

Медийни изяви
Участия в телевизионни предавания с представители на компанните на партньорите ни  с лого продуктово позициониране. Примери:
Представяне на специализирана ИТ техника за спасителен отряд от доброволци

Рекламираме в собствени медийни канали и създаваме УебТВ канал
Реклама в социалните мрежи, и сайта на клуба

Написване на интересни статии и новини като Ентусиасти пришпорват скутери на 5 км от НДК

Интерактивни дейности
Мобилната уеб ТВ станция на клуба може да документира на живо събития, организирани тиймбилдинг за спонсори и партньори

Рекламни канали
–   Ще рекламираме в университети

–  Бартерен репортаж в списание за мотори

–  Страници в електронни списания/страници като Ivan Kristoff’s Presentations, Helishow и Team Extreme

Печатна реклама
–  За да бъдем икономически рационални, ще инвестираме само в отпечатването на флаери и на страници на партньорски брошури. Ще се отпечатат и плакати в размер А4 и А3+ на Епсон принтер с консумативи, които общо са ни предназначени от спонсори

–  Рекламата ни ще бъде  промотирана в учебни заведения, с които ще направим партньорство.

–  Първи етап е публикуването на материали и разпространяване на студенти през месец май.

Онлайн реклама:
Специални фото сесии на атрактивни места

Уеб страници за промотиране
– Социални мрежи и групи на университети и мото организации
– ivankristoff.com/club
verticalrescue.com
aerialrescue.com
– forbulgaria.com и всичките поддомейни
– Facebook.com/projectExtreme