The Canadian Spiderman Ivan Kristoff with TV anchor Petya Dikova

Ivan Kristoff presents the Dubai Helishow
In this LIVE TV interview with famous TV  Talk Show “COOL…T”, Ivan Kristoff, aka The Canadian Spiderman, presented his achievements on the CN Tower, the tallest structure in the world in 2003 and his participation with the Dubai Helishow

Иван Кристоф с Петя Дикова в CoolT TV show
След дълго мълчание Иван Кристоф, по-известен като “човека паяк”, дава ексклузивно интервю пред камерите на  “Cool…T”. Иван, един от най-известните българи в чужбина, се занимава с височинна спасителна дейност на места, където много малко хора са готови да достигнат. “Височина”, “опасност” и “спасени” са ключови  думи в неговия живот и не случайно Иван носи с гордост прозвището “човека паяк”.  В студиото  на “Cool…T” 45-годишният експерт по въздушно-височинни операции разкрива кои са новите екстремни предизвикателства в живота му, откъде са последните снимки, които е направил, и за какво мисли, когато се намира на няколкостотин метра височина.

Къде ще се покатери човекът паяк Иван Кристофф?
06.07.2013, 16:17

“Височина”, “опасност” и “спасени” са ключовите думи за места, където много малко хора са готови да достигнат.
“Експерт си, когато си изминал тестът на времето, минал границата на комфортната зона, изучил академичната част, открил нови практики и методики в индустрията си и сферата си на действие, и в пионерството (иновациите) ги правиш нещата успешно от първия път. Това означава, че на базата на познанията си и опита си, можеш да предвидиш бъдещето и контролираш рефлексите си… интересно е да се занимаваш с доброволческа и височинна спасителна дейност на места, където много малко хора са готови да достигнат, но сега ми интересно да се занимавам с нови измерения на височината дейност.”

Снимки:  CoolT TV show – с Петя Дикова