Отворено писмо до ДА, БЪЛГАРИЯ

Здравейте г-н Христо Иванов,

Пиша Ви с хуманитарна цел, а и да Ви предпазя да си навредите на себе си по повод на вчерашното споменаване, че сте съгласни да върнете “дарението” на Nexo. Слушайте интелигентен съвет: Ако го направите, ще бъдете под ударите на закона, защото по този начин ще финансирате компания, която е под разследване. А тогава можете и да влезете в Черния списък на Закона на Бил Клинтън, от който няма излизане, защото вече ще реинвестирате в организирана престъпност, която е… американски граждани.

Затова В препоръчвам да помислите за интересите на Майка България и веднъж поне да направите нещо смиленно, като пренасочите за животоспасяващи мисии общата сума от 100,000лв., която за да се избегне автоматичното докладване до ДАНС и Закона за пране на пари и финансиране на тероризма е била раздробена на по 20,000лв.

За Ваша информация, инвестирам в 5 етапа по $20,000 за долуописаната инициатива, но Ви я споменавам, за да давам пример, защото за същия хеликоптер бяха проявили интерес от партивта Ви, за да се лети с Ваш банер под хеликоптера, но се отказахме, защото както споделих, фори това е рисковачоперация без специална подготовка.

Затова, вместо да връщате тази сумарна сума, за която сигурно вече сте извършили обратна услуга (Qui pro quo), можете да я даеите за подвеска за външен и товар и зависване с долно окачване на спасител, пострадал или… на този хеликоптер, както и за обучението на пилота за необходимите часове за сертифициране на External Human System. По този начин и ще допринесете за въздушна подкрепа за HEMS в България. 

Поздрави,

Ваньо,,

Сдружение ” Спец. отряд за спасяване”

ПС: Не съм наясно коя част от представеното по медиите първо е вярно, но на базата на това бих подходил така. От друга страна, ако жените наистина са имали добри намеренив, надявам се да добре и в предвид на ситуацията, ако наистина са нападнати неправомерно, защото знам от личен опит какво е да има обвинения и личностни нападки на база, която няма нищо общо с това, което се представя дори по телевизията, ще се радвам да споделя опит от американския, канадския (защото съм и канадски гражданин) и българския подобен Ad Hominem…

И между другото, така би ги посъветвал хитър счетоводител – даренията да са от физически лица, работещи в компанията… Може би трябва да изясня, че без начение, кой е направил превода, дори да е метода ХАЙФА, когато правиш преводи, дори на парче, както е описано в случая, така и когато наркодилърите, за да отреагират умно на Закона РИКО, който издаде Президентът Ричард Никсон за сделки/преводи над $10,000 , смвтам, че с мощни суперкомпютри и ИИ могат и се засичат суми, в които се вижда дали има взаимовръзка от една към друга организация.