Канадски Парламент

Achieve New Heights with Allianz Bulgaria

Duma Izlojba Allianz

През 2005 година,  Алианц България Холдинг АД спонсорира и  съорганизира уникална за България фотоизложба в сградата на Народното събрание, София. Уникалният фотографски пейзаж, заснет от на върха на найвисоката (553, 53 метра) кула на планетата Си Ен Тауър в Торонто. Тя даде отлични възможности за реклама и медийно отразяванене само на компанията, но и на доброволния Височинновъздушен отряд (Eiger Highrise Emergency Aerial Response Team – H.E.A.R.T.).

Изложбата бе открита от г-жа Маргарита Сергиева, главен секретар на Алианц България Холдинг.

H.E.A.R.T. е организация с нестопанска цел, чиято основна задача е спасяването на човешки живот на труднодостъпни места и осигуряването на превантивни мерки за безопасност и защита при вертикални спасителни акции.

Членовете на отряда участват в демонстрации за спасяване на хора във високи сгради с използване на хеликоптер. Целта на тeзи тренировъчни сесии е да се тестват безжичните комуникации, оборудването за катерени и спасяване и физическата издръжливост в екстремни условия.

Някои от областите, в които сме работили съвместно с партньори, включват:

 • Промоция на услугите на партньори, мултимедийна реклама и статии.

• Корпоративни мероприятия, търговски експозиции, технически демонстрации, пресконференции, семинари, изложби и рекламни събития.

• Глобално и национално отразяване в медиите и документални филми.

Името и логото нa партньори винаги са рекламирани в медиите по време на предварителните медийни изяви, при протиченато на самата изложба и по време на интервюта и документални филми.

Прес-съобщение на XXXIX Народно събрание на република България – “Отдел Пресцентър”
На 6 април 2005г.  сряда,  в 11:00 часа, в сградата на Народното събрание-северно фоайе, ще бъде открита фотозиложба на Иван Кристофф (Човекът паяк). На нея ще бъдат изложени ъникални снимки, като първото изкачване и висчинна дейност на недостъпната част на най-високата кула в света, която се намира в Торонто – Канада. Изложбата показва и постиженията на Иван Кристоф в различни проекти в България. Представени са кадри от Мадарския коннил и от съвместни въздушни операции с Академията на МВР, Авиозвеното на Национална служба “Жандармерия” и корпус “Тактическа авиация” про Министерството на отбраната. Като експерт по височинни и въженни операции, Иван Кристоф е авор и на нови стандарти за обезопасяване на високи сгради. Изпълнител е на сложни и опасни изкачвания по въже с хеликоптер, както и на техники за бързо реагиране при екстрмни ситуации. Изложбата ще продължи от 4 до 10 април 2005 г.

Организира се със съдейтвието на Алианц България Холдинг и техническата подкрепа на HP Design JET.

Експозицията ще бъде открита от г-н Владимир Дончев, председател на Комисията по вътрешна сигурност и обшествен ред.

Отразяване в медиите
Фотоизложба на Иван в сградата на Народното събрание
“Premium Lifestyles” Allianz лице

“ЕКШЪН ГЕРОИ: Известният като Човека паяк българин Иван Кристоф дойде на крака вчера в Парламвента, за д аоткрие своя изложба на крака вчера в парламента, за да отркрие своя изложба. Снимки от първото изкачване на най-високата кула в света, както и от проекти в България могат да се видят в Бялата сграда. Повреме на фотоизложбата ще бъде представена концепция за създаване на специализиран отряд за височинно-въздушни операции за спасяване ан хора в екстремни ситуации. На малката снимка: Иван Кристоф (вдясно) показва фотоси на шефа на НСО ген. Румен Миланов и на Веселин Петров:.” -в. ДУМА

 “Фотозиложбата на Иван Кристоф /Човека Паяк/ беше открита официално в сградата на Парламента. Показани са уникални снимки, като първото изкачване на най-високата кула в света в Торонот. Изложбата бе организиарана със съдействието на Алианз България Холдинг, показа и някоир от постиженията на Иван Кроистф в различни проекти в България.” в. ПАРИ

Bulgarian Achievements in Vertical Operations Exhibition
“I would like to express my gratitude to the Allianz Bulgaria Holding and Hewlett-Packard Bulgaria Ltd. teams for sponsoring the event and providing assistance with the organization. Their cooperation for this special event surpassed a corporate support.

This one-week event was dedicated to the officers of the Bulgarian Ministry of Defense and Ministry of Interior, who have sacrificed their lives in the service of our country. The series of photo exhibitions provided a unique perspective on those brave men, who have placed themselves in harm’s way in the duty of national protection”, say Ivan Kristoff

Special Guest from Toronto Metropolitan Police, Emergency Task Force, Police Officer Alan Bryant

Articles and case studies related to some of the projects at extreme heights:
Nova TV, Voenen Kanal, BANKER Newspaper, PARI Newspaper, DUMA Newspaper, TRYD Newspaper, SEGA Newspaper, STANDART Newspaper, STANDART Newspaper, Bulgarian National Radio, Bolgaria Radio – Moskow, BG Factor.com, Insurance.bg, Variant, Dir.bg. National Assembly. Obectiv.info

Previous work with Bulgarian Emergency Services and Aviation Units:
Bulgarian Air Forces
National Service “Gendarmerie”
Faculty of Fire Protection Engineering and Emergency Control
City of Shoumen Police and Fire Department