A.R.T. Vision

Модели: Николета Николова и Иван Кристоф Фотографи Лазар Гушев, Иван Йотов и Христо Христов

The Academic Research TeleVision (A.R.T. Vision) is a new project that will be run along the Aerial Rescue TeleVision. At the Dubai Helishow 2016 Ivan Kristoff will present the ultimate challenge for the world of rope access and air rescue: M.A.R.S. With students, he started filming the development of this concept and how emergency responders will train to achieve their goal.

АРТ Вижън – Телевизионна мобилна станция за нуждите на студентите от … университет

В този проект са поканени да участват студенти, журналисти, ПРи, сценаристи, фотографи, видео оператори  график дизайнери, аниматори, художници от ….

Иван Кристоф, основател на Kлуб Extreme и сдружение “Специализиран отряд за спасяване”, създават телевизионна станция за нуждите на преподаватели в сферата на аудио визуалното изкуство, маркетинг, реклама, и масови комуникации.

Сега, с водещите компании в света на ИТ комуникациите, те подготвят създаването на първата Студентска телевизионна станция  – A.R.T.Vision – АРТ Вижън. Българският вариант ще бъде качен на www.ivan.bg

Този проект ще работи като огледален вариант на първата Телевизионна станция за авиацията- A.R.T.Vision (Aerial Rescue TeleVision, която ще бъде в полза на  аварийно спасителната дейност, обучение на работа с индустриална/височинна безопасност   въздушно въжени операции,  и клуб ЕКСТРИЙМ към …

За първи път се предоставя възможността на НБУ да има свой телевизионен и медиен канал, който да излъчва в реално време сигнал за видео стрийминг по телевизионни канали и Интернет, без това да изисква финансиране от страна на държавата. Този проект е финансиран от Иван Кристоф и за тази цел той работи с иновативни компании от чужбина с опит в създаването на мобилни ТВ станции и Outdoor Broadcast ванове.

Новосъздадения телевизионен екип представи премиерата на този проект по време на DubaiHeliShow 2012 – най-голямото изложение в Близкия Изток за хеликоптери, авио медицинска и въздушна спасителна техника, където ще участват представители на Khalifa University, Academy of Technical Training, Emirates Aviation College, Emirates-CAE Flight Training и други академични институции. Също така се предвижда демонстрация на живо на пистата на Формула 1 –  Silverstone в Англия, в които ще участваме тази година. Филмът може да бъде излъчен на най-дългия в света видео екран (108м.) – GRANDSTAND, намиращ  се на територията на най-големия в света хиподрум – Meydan Racetrack в Дубай.

Излъчване на живо
Oчаквайте през новата година, с екип от учени и пилоти, в Дубай да реализираме един от най-опасните проекти в авиацията. Ако оцелеем и всичко мине добре ще осигурим голям напредък в сигурността на авиацията. Това ще е от полза за научното общество а информацията, която ще извадим в публичното пространство, за да подобрим сигурността, ще се осигури с със специално създаден Mobile Video Patroller – видео наблюдение в реално време, две вградени камери с инфрачервени сензори за нощно снимане, GPS локализиране и проследяване, дистанционно управление заснемане и проследяване… С безпилотен летателен апарат можем да предаваме в реално време и от труднодостъпни места

Видео и фото техника

A.R.T. Vision/АРТ Вижън – Телевизионен репортер Сузана е телевизионния репортер на АРТ Вижън уеб телевизията ART Vision. Тя е студентка, специалност Масови комуникации в …

СузанаСузана е телевизионния репортер на АРТ Вижън уеб телевизията  ART Vision. Тя е завършила специалност Масови комуникации в …. Жадна за нови емоции и преживявания,тя се интересува от пътешествия и различни видове екстремни и не чак толкова екстремни спортове. Говори английски и гръцки, а в момента изучава и испански език.