Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Човекът паяк си вкарва моторница от Берлускони

Fortis to the rescue

Човекът паяк си вкарва моторница от Берлускони

в. ““Позвънете”
13 Март 2008 | текста има нужда от много корекции и уточниния за да отговаря на точната истина, но все пак тук р предадено точно така както бе написано:

Когато го няма в България, техниката ще ползват морски спасители

Българинът Иван Кристоф, по-известен с псевдонима си Човекът паяк, възнамерява да внесе в България луксозен скутер, научи “Позвънете Новини”. Италианската марка, производител на плавателния съд, от 2006 година е собственост на Пауло Берлускони – брат на бившия италиански премиер Силвио Берлускони. Освен скутера Кристоф ще внесе също модерни джетове, както и друга своя техника. “Идеята ми е, когато не съм в България, те да се използват за нуждите на морското спасяване”, каза българинът, който от 1990 г. живее в Торонто, Канада. Човекът паяк ще предостави техниката безвъзмездно. “Така няма да я разнасям с мен, когато пътувам по света, а и знам, че ще бъде оставена в сигурни ръце. Освен че ще бъде от полза на хората, ще има и кой да се грижи за поддръжката й”, допълни Кристоф. За намерението си той е говорил с шефа на сдружението с идеална цел за координация, търсене и спасяване на бедстващи хора БУЛСАР кап. Никифор Герчев. Кристоф се срещна и с председателя на варненския Общински съвет Борислав Гуцанов. Тримата разговаряха за нуждите и проблемите на системата на морското спасяване в града.