Spiderman... on a wall near you, Real Life Spiderman, Book

Спайдърмен Академия

Spiderman.Academy има удоволствието да ви представи новата си инициатива за обучение и трениране на нови студенти и техните деца с нови методи на обучение, кото да отговарят на условията за безопасност и да обучат с основата деца и младежи да се развиват. В Академията Спасителя на бъдещето ще има и програма за сертифициране на работа с алписйки методи и въздушно спасяване.

Ние ви предлагаме възможност да изберете времето, продължителността и съдържанието на обучението или семинара, съобразени с вашите специфични нужди.

Модул 1: Интелигентни спортове

 

Тъй като не искаме да подкрепяме децата си да следват нашето екстремна среда, предпочитаме да дадем на децата стимул да избират по-безопасни и интелигентни спортове, като голф, тенис, плуване, шах, танци и да се присъединят към нас в забавни развлекателни спортове

Модул 2: Набиране на таланти за деца

Модулът включва представяне на различни видове схеми за мотивация, социални събития, гъвкаво работно време и видове обучение.

Модул 3: Занимания на закрито и на открито

Модулът е предназначен за обучение чрез edu-taiment.

Лектори

Иван Кристоф
Основател, фотография, катерене, достъп до въже, SAR операции, екстремни спортове
За контакти: Contact 

Цел на проекта

Да направим нещо невиждано, което ще привлече младите
Да направим научна програма, в която има различни научни сфери в подкрепа на най-уязвимите – децата и младежите, които са най-тежко засегнати от кризата
Да построим експерименталенТворчески център в стил "Misssion Control", в който деца и младежи да се обучават да творят в творческа атмосфера с нови технологии.
Да направим нова обучителна програма, която да подготви децата и младежи за оказване на спешна долекарска помощ, каквато навремето се преподаваше в училишна възраст пре 80те години на миналия век.
Да създадем новото поколение спасители
Да създадем новата Академия за новата генерация спасители

Oбединяваме сили, за да вдъхновим новото поколение

Иван Кристоф е изградил портфолиото си, като е снимал най-високите части на градския свят, от най-високата кула в света, печелейки му корицата на канадски и български списания. Сега той води сподвиижнци на труднодостъпни места, за да ги научи на техники за заснемане на спиращи дъха снимки. В неговия клас по фотография научете различни творчески подходи за екстремни снимки, редакторски разпространения и страстни проекти. Съберете техниката и перспективата, за да приведете фотографията си до нови висоти. 

 

Целта на Човека паяк е да даде криле на младите и талантливи български творци, да реализира и да им помогне те сами да продуцират техни проекти.

Как създавате международно присъствие за авторска марка и бранд

Името IVAN KRISTOFF, което се свързва със SPIDERMAN през 1995 г., е признато за света на височинно въжените операции. Въпреки това, под динамичното ръководство на Иван Кристоф, марката псевдоним се е превърнала в източник на влияние в индустрията и въздейства за приемането на по-сигурни мерки за работа и безопасност във височинната индустрия и закони за работа на високо в Онтарио, и въвежда иновативни концепции за височинно-въздушно спасяване в екстремални условия. Харизматичният изпълнителен директор използва различни инструменти, за да прокара марката напред, но придава особено значение на личности и институции, които гордо представят постиженията и новостите на IVAN по целия свят.

 

VR: Иван, Вие  създадохте своята компания през XX век. Оттогава марката се разраства с невероятни темпове – не само на традиционните места, но и по целия свят. Каква е тайната на вашия успех?

Иван Кристоф: Дизайна IVAN е световно призната марка, представена на големите световни пазари по един или друг начин. Това не беше целта ми, стана моята съдба.

 

В XXI век, когато станах Посланик на марка на световно известни часовници, регистрирах името IVAN KRISTOFF като търговска марка, името IVAN е вградено в линиите на SPIDERMAN и INNOVATION – светове, които определят моята реална история.

"SOLO" историите на смъртоносното катерене на Човека паяк

Скоро на българския пазар ще се появи книгата “СОЛО”, която включва историите на самостоятелните изкачвания на Човека паяк, които го мотивират да направи първото соло катерене и траверс на върха на най-високи кула и сграда на 20ти век. Авторът Иван Кристоф, експерт по този вид катерене, със и без екипировка по-най високите сгради още през миналия век, ще сподели емоциите и личните си истории за пътя, който е изкатерил преди Първото в света изкачване на най-високия урбанистичен връх през 2003г. В книгата ще са описани някои от най-драматичните моменти от историята, която в Торонто, Канада се роди прякора Spiderman. Издател на български е  новаторския сайт IVAN, откъдето съобщават, че предварителните поръчки ще са отворени скоро, а ето какво разказаха от там пред Spiderman.Academy: Историите започват с първото откриване на огромна подземна галерия в пещерата “Голямата Балабанова” и премиерното катерене по кристално чистата във форма на човешки мозъка млечно бяла стена от скални образования и драматично спасяване на самоубиец при висока скорост. Високо емоционалния автор на книгата. ше пресъздаде емоциите си чрез изкуството и личните му истории ще придадат една съкровеност, която за първи път ще разкрие истинското лице на българския алпинизъм и пещерно дело, откъдето започва неговия път да желае да спасява безвъзмездно и в истинския смисъл.

Спайдърмен

В центъра на сюжета на книгата се намира катерача по  високи сгради Спайдърмен (Иван Кристоф), известен с прякора си Човека паяк. Разказващ на смъртното си легло за невероятното си минало, той споделя уникални случки от живота си, и как започва да спасява, още в ученическите си години. Когато заминава  в Канада в България, е намерил приложение за катерачните си солови уменията по супер високите сгради и най-високата самоподържаща се структура в света. Негово дело са първото изкачване и работа на над 500 метра височина.

Детето Паяк ще учи в Спайдърмен академия