#Specialized #powerlifting #training at the #Erindale #College at the #UofT with Antonio Krastev, two-time #world #weightlifting #champion. He was called the “strongest man on the planet” by Power Lift magazine after lifting 476 pounds in 1987, setting a #worldrecord that remained unbeaten for nearly 30 years.

Specialized training for the “Optimal Performance” program

With Antonio Krastev, wo-time world weightlifting champion,we started specialized powerlifting training at the Weightlifting Club Erindale College and the University of Toronto.  He was called the “strongest man on the planet” by Power Lift magazine after lifting 476 pounds in 1987, setting a world record that remained unbeaten for nearly 30 years

Антонио Кръстев беше наречен „най-силният човек на планетата“ от списание Power Lift, след като вдигна 476 паунда през 1987

Innopvation ForumТренировките са тяхното ежедневие,
Тяхната закрила е нашата отговорност
Те се довериха на нас и … станаха наши верни приятели

Най-верният критерий за лоялността на една организация към нейните клиенти е тяхната съпричастност и подкрепа към различни нейни проекти и инициативи, както и търсенето на пътища да покажат благодарността си към нея промотирайки я според възможностите и контактите си. нашите партньори има такива приятели. И, може би, не случайно това са хората, за които тренирането и подържането на оптимална физическа форма е ежедневие.

Един от тях е известният ни сънародник от Канада – Иван Кристоф, по-известен като Човека паяк, който вече повече от 20 години живее в Торонто. През м. август 2006 год. той направи изключително атрактивна демонстрация в гр. Варна като се спусна със 120 килиграмов мотоциклет от покрива на Двореца на културата и спорта. Събитието предизвика интереса на жители и гости на морската столица, които бурно аплодираха смелчагата. “Идеята ми е да се направи система тип асансьор, която да се използва при спасителни операции”, разказа Кристоф. “Човекът-паяк” смята да постави рекорд в книгата на Гинес с подобен тип демонстрация, който поради липса на специфична техника в България вероятно ще бъде реализиран в Канада. Естествено първото нещо, което направи Иван Кристоф преди демонстрацията е да се зареди с млечния протеин и Isorey на Биогейм. Логично, той си направи тренировка заредена с л-карнетин и Aprovit + преди демонстрацията. “Прекрасните взаимоотношения, които с времето се утвърдиха между мен и тази компания ме накараха да взема решението да се доверя на продуктите на Биогейм за всяко мое събитие без компанията да плаща за това. Тя вече е платила с лоялността си към мен. Надявам се, медийния интерес, който предизвиквам да е от полза за приятелите ми от Биогейм”, каза Човека-паяк.

От 25 Август до 3 Септември, 2006, известният ни сънародник представи в галерия «Палас Прес» в Двореца на Културата и Спорта, гр. Варна своята философия и виждане за света чрез уникални фотографии, направени от местата на най-високата кула в света и недостъпни за обикновения човек.

Изложбата  “През окото на паяка” предизвика интереса на обществеността, тъй като представи Човека паяк като творец, извън сферата на екстремните му постижения, които обаче са неразривно свързани с това творчество, както и със самия него.

“Не смятам, че създавам някакъв вид новаторско изкуство. Целта ми бе да направя снимки, които друг няма възможността да улови така, както аз ги виждам – от птичи поглед. Доволен съм от интереса към изложбата ми, това ме амбицира да продължавам да се развивам и да търся нови идеи”, заявява Иван Кристоф. Както пише в рекламата на световната марка КАНОН: “Там горе Кристоф има гледна точка, която е незрима за други..

Радваме се, че номинирания за герой на Канада и през 2001г. удостоен със званието “Герой на Торонто” българин по свое желание, безвъзмездно, рекламира дейността на своята любима марка спортни хранителни добавки.