П Р И Я Т Е Л И

П Р И Я Т Е Л И

Тренировките са тяхното ежедневие,
Тяхната закрила е нашата отговорност
Те се довериха на нас и … станаха наши верни приятели

Най-верният критерий за лоялността на една компания към нейните клиенти е тяхната съпричастност и подкрепа към различни нейни проекти и инициативи, както и търсенето на пътища да покажат благодарността си към тази компания промотирайки я според възможностите и контактите си. Биогейм има такива приятели. И, може би, не случайно това са хората, за които тренирането и подържането на оптимална физическа форма е ежедневие.

Един от тях е известният ни сънародник от Канада – Иван Кристоф, по-известен като Човека-паяк, който вече повече от 15 години живее в Торонто. През м. август 2006 год. той направи изключително атрактивна демонстрация в гр. Варна като се спусна със 120 килиграмов мотоциклет от покрива на Двореца на културата и спорта. Събитието предизвика интереса на жители и гости на морската столица, които бурно аплодираха смелчагата. “Идеята ми е да се направи система тип асансьор, която да се използва при спасителни операции”, разказа Кристоф. “Човекът-паяк” смята да постави рекорд в книгата на Гинес с подобен тип демонстрация, който поради липса на специфична техника в България вероятно ще бъде реализиран в Канада. Естествено първото нещо, което направи Иван Кристоф преди демсонстрацията е да се зареди с млечния протеин и Isorey на Биогейм. Логично, той си направи тренировка заредена с л-карнетин и Aprovit + преди демонстрацията. “Прекрасните взаимоотношения, които с времето се утвърдиха между мен и тази компания ме накараха да взема решението да се доверя на продуктите на Биогейм за всяко мое събитие без компанията да плаща за това. Тя вече е платила с лоялността си към мен. Надявам се, медийния интерес, който предизвиквам да е от полза за приятелите ми от Биогейм”, каза Човека-паяк.

От 25 Август до 3 Септември, 2006, известният ни сънародник представи в галерия «Палас Прес» в Двореца на Културата и Спорта, гр. Варна своята философия и виждане за света чрез уникални фотографии, направени от места, недостъпни за обикновения човек.

Изложбата предизвика интереса на обществеността, тъй като представи Кристоф като творец, извън сферата на екстремните му постижения, които обаче са неразривно свързани с това творчество, както и със самия него.
“Не смятам, че създавам някакъв вид новаторско изкуство. Целта ми бе да направя снимки, които друг няма възможността да улови така, както аз ги виждам – от птичи поглед. Доволен съм от интереса към изложбата ми, това ме амбицира да продължавам да се развивам и да търся нови идеи”, заявява Иван Кристоф. Както пише в рекламата на Canon: “Там горе Кристоф има гледна точка, която е незрима за други..

Радваме се, че номинирания за герой на Канада и удостоен със званието “Герой на Торонто” българин по свое желание, безвъзмездно, рекламира дейността на своята любима марка спортни хранителни добавки – Биогейм.