Паяк качи на върха "Версаче"

Паяк качи на върха “Версаче”

Екстравагантият мъж облича дрехи от платовете на бъдещето
Люсиена Крумова, в. Стандарт

Иван Кристоф е луд по маркови часовници и джунджурии

Да скочиш с костюм на “Версаче” в морето може да си е чиста екстравагантност. Или част от сценария на “Сървайвър”, в който Иван Кристоф, известен като Човека паяк се впука с присъщата му доза авантюризъм. Мъжът, покорил най-високата кула на планетата в Торонто вече е на друга плоскост – бизнеса и в гардероба му висят няколко изключително елегантни костюма и ризи. Те са задължително тъмни. Единият от тях е негов фаворит – той копринен и в мига, в който го докоснеш, прожектира успех. Има и друг, който е еластичен, с който може да се хвърли в най-горещото приключение без притеснение. Но най-любимия костюм на Иван е от линията NIKE DRY-FIT. “Ами ако трябва да яхна мотор или да се кача по въже, нали мускулите трябва да се разгънат”, обяснява Иван.

Представителят на зодия Рак има две големи слабости – високотехнологичните материи и изключителното съчетание на цветовете, погледнати пред перфектното око на фото обектива. Иван Кристоф е рекламно лице на Найки в България и пръв може да изпробва на гърба си последните новости. Найки фит, Найки драй са хай тек изобретения, които направо втрещяват. С нетърпение очаква да изпробва най-новата колекция на Найки про, когато я докарат в България. В гардероба му има странни дрехи, с които превзема невероятни обекти или фучи със свръх мощния си мотор. Цяла секция от него е посветена на ръкавиците. Но не какви да е ръкавици, а пак специални. В него се намират и моторджийските му якета, които са истински трепач. По тях на раменете има отвори, които са своеобразен климатик.

Никога нито би си купил, нито би носил менте. В което и да е било отношение. Най-вече държи на часовниците. В момента носи любимия си “Спектър”, който записва на колко метра под водата, броят на гмурканията. В колекцията му от часовници има какви ли не, но на тях няма да се зарадва средностатистическия мъж, защото обикновено те помагат на екстремните спортове, които той упражнява.

Като син на дипломат твърди, че в него има генетично заложена страст към часовниците. Голямата изненада и за двама им е, когато Иван го пита какво иска да му подари за юбилей. И вместо да си избере кола, родителят казва: Един много хубав часовник. “За първи път разбрах, че той е като мен, но никога не го е показвал. Въобще манията е наследствена.”

Иван Кристоф дълго време живее в Торонто, Канада и се научава да пазарува от най-хубавите магазини в центъра на града. Хубавото е, че вече и в България може да намери много от нещата, които познава в чужбина. Иван си припомня времето, когато следва в университета в Торонто и обикновено си купува евтини маратонки. Докато един ден го среща приятел и му казва: Скъпото излиза евтино! Купува си скъпи маратонки и направо се ражда. “Имах чувството, че ходя на Луната и съм в безвъздушното пространство. Такава лекота ме владееше”, припомня си той. Този тип обувки трябва да са тънки, въобще да не ги усещаш и да станат твоето второ аз. Такива патъци са най-подходящи и за всички мъже зад волана. Иван с ужас си възстановява автомобилно произшествие, предизвикано от рокерските му обувки с дебела подметка.

Текст под снимки:
С Масимо Амброзини, капитанът на “Милан”, до който стои с фланела на “Найки”

С панталон на Версаче, който е от 100 на сто студена вълна, на кадифени райета и колан на същата фирма