SPIDERMAN 4 Dubai "Meredian Weekend" Newspaper

Българин спира кръвта с шоу на 830 м в Дубай

Българския екшън герой Иван Кристоф тръгва към предизвикателството на живота си в Дубай в по “Бурж Халифа” (на долната снимка) Българския екшън герой Иван Кристоф тръгва към предизвикателството на живота си в Дубай й по "Бурж Кахлифа" на долната снимкаНашият Човек паяк Иван Кристоф, бори земното притегляне на най-високия небостъргач в света.

Спайдърмен може и да е герой от комикс, който няма нищо с реалността, но България може да се похвали със свои Човек паяк от плът и кръв… Това е Иван Кристоф, който от дълги години живее в Канада. Именно там той стана популярен като катерач, предлагащ на широката публика смразяващи преживявания.

Тази година Иван се готви за шоуто на живота си, научи “Меридиан уикенд”. Той планира да спре дъха на всички, които ще го гледат през ноември в Дубай. В един от главните градове на Обединените арабски емирства Кристоф готви невиждано по рода си височинно шоу. Той възнамерява да изпълни акробатични фигури по продължението и върха на най-високия небостъргач в света – “Бурж Халифа”. Покривът е на 829,84 метра надморска височина. Това я прави най-високата сграда на планетата, излязла изпод човешки ръце.

Освен че е луда глава, Иван Кристоф е откровено спортна натура. Той е тренирал лека атлетика, ски и колоездене. Всъщност в София Човека паяк рядко се отделя от любимото си колело DRAG Ontario Team Edition.

За височинното шоу в Дубай тази есен Кристоф търси българи, които да му партнират. Той издирва съмишленици в сферата на ИТК, на които да се довери, по всички краища на света. За предпочитане са нашенци, като екипа нa Суперхостинг БГ, БИОГЕЙМ, ДРАГ, DHL, НИКОН, които да имат опит в менажиране и развиване на проекти. Във всички случай шоуто си струва, категоричен е Иван.

Екип на “Меридиан уикенд” (със съкращения и допълнения)