SPIDERMAN

На 27ми юни, рождения ден на Иван Кристоф, известен у нас като Човека паяк, ще се срещне с  ученици, завършващи основно образование от  54 СОУ Св.Иван Рилски- София. Срещата ще се състои в конферентната зала на училището. На нея Иван ще представи проекта Spiderman Challenge, в който любителите на фотографията, визуалните изкуства и екстремните спортове могат да вземат участие.

“С интерес ще запозная новите си приятели с една презентация  на тема ‘Предизвикателства за постижения във високото‘, която вярвам ще бъде много стимулираща за децата – бъдещите лидери. За феновете на Спайдърмен, ще ги запозная с част от предстоящите ми събития за тази година, в които те биха могли да усетят тръпката да полетят във въздуха или да се спускат по въже, както в предстоящия нов филм за Човека паяк.

Разбрах, че предстои оформяне на ателие по изобразително изкуство тук и с удоволствие бих запознал младите  таланти с новите технологии, които подпомагат и са в полза на визуалните изкуства”, каза българския Спайдърмен.

За присъстващите ще бъде интересно да се запознаят със снимачната техника на Иван Кристоф, с която той е снимал и ще снима от върховете на най-високите сгради в света. Станете част от този проект като харесате страницата; www.facebook.com/projectextreme