RunLab

RunLab

ТИЧАЙТЕ С ИВАН КРИСТОФ – ЧОВЕКА, КОЙТО ПЪРВИ БЯГА НА  НАЙ-ВИСОКАТА ПИСТА В СВЕТА

 
 

RunLab ще ви помогне да научите ефективното дишане по време на екстремни операции. ще ви помогне да запазите спокойствие под натиск и огън. От наблюдението на лекарите, използването на усъвършенствано оборудване, инструменти за подготовка за маратони на дълги разстояния, можете да научите много от това, което можете да подготвите да работите безупречно в кризисни ситуации, да преоткриете способностите си и да поддържате здравословна програма за обучение, която поддържа в добра форма. Освен това, това, което науката и обучението не могат да постигнат сами, нашият екип за медицинска поддръжка може да ви помогне с акупунктура. Изпробвахме този научен и алтернативен подход и постигнахме големи резултати, ако други методи не успяха.
От уроците на древните воини, римските легиони и съвременните единици за борба с тероризма, които използват походи на дълги разстояния, ние разработваме нова специализирана програма за обучение, която може да бъде приложена към аварийно спасителните служби с използване на местния климат и области за обучение.

ДВИЖЕТЕ БЕЗ ГРАНИЦИ СЪС СПАСИТЕЛИТЕ БЕЗ ГРАНИЦИ

SEA
BW RUNLAB

От състезания от реалния живот вода, която тече в Атлантическия океан, в телевизионното предаване за реалност Survivor, обучение в Средиземно море и Черно море до установяване на световен рекорд за вертикално движение над езерото Онтарио, ние имаме „foot-on” опит във водата.

EXTREME

Ние прилагаме обърнато вертикално движение на естествена и изкуствено създадена среда, обучаваме и провеждаме в много дисциплинарни условия, за да прекъснем навиците и комфортната си зона. От обърнато към интервално движение ние ще поставим нови стандарти за подготовка на технологии за достъп до въже за екстремни работи на екстремни височини.

AIR

Бягаме във въздуха и това е областта, където се чувстваме най-вече безопасни. Всички наши проблеми се случиха само на земята и във водата, но във въздуха никога не сме имали проблем. Ако имахме такива, нямаше да сме живи. Ето защо скоро очакваме да направим нова Световна Серия. Това ще ни накара да се чувстваме по-живи от всякога.

LAND

От състезания от реалния живот с времето на най-високата в света структура, тренировките в Сахара и пустините в ОАЕ, до обучението за поставяне на нов световен рекорд за “бягане” по въжета по целия свят, имаме поставените и разбити световни рекорди във Vertical Running ,

БЪЛГАРИЯ
sq bw run

Елате и вижте нашето специално събитие в Belchin Helishow
ivankristoff.com

ДУБАЙ
sq bw run
Елате и вижте нашето специално събитие на Dubai Helishow

aerialrescue.com

КАНАДА
sq bw run

Вижте нашите специални събития с канадските спасителни служби
www.ivan.bg

TRAINING WITH FORTIS SWISS WATHES – OUR TIMEKEEPER

This year we will start outdoor training with a series of A.I.R. special events

More Facts
Pulse Fitness & SPA
RUNNING

Bul. Bulgaria 132

Pulse Fitness
БОКСИРАНЕ

Bul. Narodno Sybranie 12

Fitness & Spa PLATINUM
Jumping on Ropes

Resbarska St. 46

Искате да започнете да тренирате с нас? Присъединете се към нашия клуб