Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

About This Project

Парите от шоуто на 3 септември дарява на болни деца в Торонто

Велмира СТЕФАНОВА, В. Шуменска заря

Българинът Иван Кристоф, известен като човека паяк заради спасителните акции, които произвежда на големи височини, се отказа от намерението си да облече оригиналния костюм на Спайдърмен от едно имения филм, съобщи за в. „Шуменска заря“ самия Кристоф. На 3 септември българинът ще участва в голямо шоу, на което ще присъстват най-богатите и най-влиятелните хора на Канада. Събраните средства от благотворителната акция ще бъдат предоставени на клиники за болни деца в Торонто.

Първоначалното намерение на българския човек-паяк е било да се появи в облеклото на хитовия герой Спайдърмен. Иван Кристоф обаче е предпочел да облече пилотската униформа на българката авиация, подарък от генерал Цветков. През месец май човекът-паяк участва с атрактивни демонстрации в тържествата посветени на трите юбилейни годишнини, свързани с националния историко-археологически резерват „Мадара“ и уникалния скален релеф Мадарски конник. Иван Кристоф каза за в. „Шуменска заря“, че кметството на Торонто му представило като подарък екипа на филмовия герой Спайдърмен. Оказало се обаче, че властите трябвало да платят 6000 щатски долара на Marvel Enterprises Inc. за правото да ползват костюма на героя от филма. Българинът предпочел да дари тези средства на клиниката за болни деца в Торонто.

„Мисля, че децата имат по-голям нужда, отколкото тези пари да отида за 5-минутното ми появяване във въздуха пред едни от най-богатите хора в обществото на Канада. Това е един благороден жест и смятам да се явя на шоуто с пилотската ми униформа с български знаци или с оранжевия пожарникарски екип с моето име и емблемата на ВИПОНД, които ми подариха преподавателите от българската полицейска, академия“ заяви Иван Кристоф.

Българският човек-паяк ще се появи на голф турнира в Торонто на 3 септември, висейки на 100тина метра с кмета на града Мел Ластмън. Амбицията на Иван Кристоф е да покаже, че в Торонто има българин с по-добра спасителна и въжена програма и план за действие от Аварийната спасителна служба в града 911.

Иван Кристоф ще организира подобно благотворително шоу и в България, заяви той за в. „Шуменска заря“.

Иван Кристоф облича българска пилотска униформа 

Вестник ШУМЕНСКА ЗАРЯ

Custom Field

Date
Category
Filming
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.