Сто лица на екстремните спортове

Приятели, правя портфолиото на “СТО ЛИЦА НА ЕКСТРЕМНИТЕ СПОРТОВЕ”, на специални хора, които имат изключителни знания, опит, възможности и желание да представим България по нов начин пред света. Който желае да е част от този проект е добре дошъл да се включи.
Инициативата е свързана с това да събира хора на специални събития, красиви места и разпространява идеи, които ще представят България по най-добрия й начин.
 Идеята за организиране на #ForBulgaria събитие идва от опита и работата ми досега, която ме накара да мисля за другите около мен като мултифункционални личности, които постоянно търсят начини за развитие в повече от една област на живота. Това ще е събитие за хора, които търсят начин да направим света, обществото или общността си друга – по-добри.
Знанието и иновациите ни водят напред, те са промяната. През последната година се срещнах с много такива хора и за тях и за мен създавам тази страница, която се надявам да се изпълва с полезни връзки и информация за всеки от нас.

Сдружение “Специализиран отряд за спасяване” откри първата си изложба на Интерсек,  Дубай, водещият панаир за безопасност, сигурност и противопожарна защита. За новата ни изложба подготвяме два български световни рекорда за откриването на българската изложба под наслова #ForBulgaria. Ще можете да видите над 30 високачествени големи фотографии с кадри от нашия музикален клип и вълнуващия процес от неговото създаване, както и прожекция на екстремни събития.

Ще отпразнуваме повода с  DJ парти за финал.

Всеки, който би искал да представи България с атрактивни фотоси или видео е добре дошъл.

 

 

March 25-29

Special event and filming in Dubai.

April 5-21

Developing the concept for VR filming and 360 degree panoramic multi camera video monitoring at the base capm p Mt. Everest, Nepal.

April 22-27

Baselworld , Switzerland

June 26-27

Webit,Festival.Europe, Bulgaria