Savina

Войната в ПР-а, масовите и микро комуникации

Ето една тема за рисуване на снимка, в която се вижда как девойка, надига чашата за “Наздраве” насред трофеите на одраните (омаскарените) кожи и тела на колегите си от Студентски съвет на един българки университет. Всички тези одрани кожи репрезентират действителни хора, срещу които са писани дописки от вдигналата за наздраве весела и усмихната девойка. Това е неволна реплика. визуализация на ефекта от пира над хора, които са третирани като животни, които можеш да нараниш и …, както за удоволствие, така и за насищане. Няма да споменавам думата “оцеляване”, защото все пак живеем в 21 век и ако човек е гладен може да си купи или поръча храна.

Оригинална снимка от ФБ страницата на С. Д.,  С<нежанк>а, бивш председател на Сав. съвет

Моя бизнес е далеч от моето минало – работа с достъп на трудно достъпни места с въжета в индустрията на височинното строителство. В Канада, особено сред най-високо развития на супер високи сгради  град – Торонто, всяка злополука и фаталност отразява върху индустрията. За мен, като доброволец спасител. тя се отразява на отношението ми да се направят подобрения и прилагат знанията и опита за намаляване на жертвите и загуба на човешки живот. По пътищата видях млади хора умират от другите грешки, върху въжетата I спасени младите хора от грешките си. Така че, най-ефективният начин да се предотврати това подобни ситуации да се случи. В една индустрия, която все още няма телевизии, списания, дори Изложби, правилното предаване на опит си струва разпространение е чрез социалната микс.

В Канада, особено сред най- развития град – Торонто, всяка злополука и фатален случай се отразява върху индустрията. За мен, като доброволец спасител. тя се отразява на отношението ми как да се направят подобрения и прилагат знанията и опита за намаляване на жертвите и загуба на човешки живот. По пътищата видях как млади хора умират от грешки на други, по земята и вертикала на високи сгради спасих млади хора в пак заради грешки на други.  Така че, един от най-ефективният начин е да се предотвратяват подобни ситуации. В една индустрия, която все още няма собствени телевизии, списания, дори Изложби, правилното предаване на опит си струва споделянето на истории, които могат да променят нагласите. Нагласи на хора към отговорностите и волята да бъдат по-ефективни в постигането на положителни резултати. Един от начините да се постигне това – е да се подобри комуникацията, при която нейната липса или неправилно тълкуване може да има фатален изход.