GOLF DIGITAL FOR INNOVATION THAT EXCITES

GOLF FOR BULGARIA

 GOLF #FORBULGARIA CHARITY

Голфът е спорт за честността (fAIRness) и ние уважаваме това. Затова бихме искали да представим проект A.I.R. със света на голфа.

GOLF FOR BULGARIA

GOLF FOR DIGITAL HUB

Отидохме на скаутинг по целия свят и намерихме идеалното място, където можехме да представим и инициираме A.I.R. проект.

heli Dubai

GOLF AND FLY WITH US

Можем да излитаме с хидроплан от вода, балон с горещ въздух или с хеликоптер, за да изпитатате част от научните изследвания в A.I.R.

НАШИЯ ОПИТ ПО СВЕТА

Airbus helicopter Rappelling

8th Mayoral Annual Golf Tournament

Lionhead Golf & Country Club, Canada

With Civilian Helicopters

11th Anniversary Mayor Mel’s Charity Golf

Lionhead Golf & Country Club, Canada

With Civilian Helicopters

10th Mayoral Annual Golf Tournament

Lionhead Golf & Country Club, Canada

Мusic production in Pravets

Filming Musical Clip “FIRE OFF”

RIU Pravets Golf & SPA Resort

 НОВИ СВЕТОВНИ РЕКОРДИ

Circle YouTube Globe

Дигитално обучение на голф игрището

ГОЛФ АРТ ТЕХНОЛОГИЯПрактиката на голфа и развитието на играчите преминават през период на огромни промени, а технологията е основен компонент в тази трансформация. Картирането на СУИНГ ДНК е вече възможно, както и количественото и сравнението на суинг чувството срещу реалното. Технологията също така ни дава възможност да наблюдаваме промените в гранулирането с течение на времето. Това са само няколко, убедителни примера за това как да разгърнете таланта по-ефективно. 

За 30 минути преподавателя успява да покаже как се коригира ъгъла на атака към топчето от +1.6 на -3.8. Тези пет градуса разлика са половин клъб добавено разстояние. По-контролирания замах и по-солидния контакт дават допълнителен бонус. Стрaхотно съчетание на ползване на технологии и баланс в индивидуалния подход в уроците по голф. 

Смятаме да заснемем със състезателни дронове ударите на топките и проследим във въздуха тяхната траектори в реално време.

 

Helicopter rappelling on a boat

SEA

verticalrescue.com/apnea

Rope Access from a balloon

AIR

verticalrescue.com/lab

Spiderman in the Skydome

LAND

verticalrescue.com/run

алпийски метод

SPACE

verticalrescue.com/space

Въздушни полети

THE BETTER FUTURE FOR ER

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff) на

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff) на

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff) на

The A.I.R. Golf & Extreme Country Club

 
Сигурно и вас пои света са ви питали – кажете едно значимо нещо в световната история, което е създадено в България, от българите. Единственото, за което съм се сещал, което можех да покажа, като доказателство бе една емблема на моторджийското си яке, бе изписана на кирилицата…
 
Но както Преславската книжовна школа е била най-важният литературен и културен център в България и в целия славянски свят до изгарянето на Преслав през 971 г., то след 1,050г. при проучване на района за излитане и кацане за предстоящия A.I.R.  Golf Tournament, намерих подходящото място за създаване на иновация във въздушното спасявяне у нас. На това мявсто има и потенциал да се създаде Голф рейндж за начинаещи голф играчи и доброволци спасители
 
 
В реалността на специалните тактически операции, в които може да се впишат и Търсене и спасяване, един подреден свят с йерархична структура, планове, карти, кодови названия и специални процедури, няма място за грешки. Това е една малка вселена, в която всичко си има причина и следствие, но в България имаме уникална възможност да подобрим цялата игра и въведем нови решения и новаторски методи за спасяване, които биха могли в миналото да спасят стотици човешки животи.
 
Затова, като видях този терен в района на с. Богданлия, реших, че това е мястото, където може да се създаде един Спец. център за обучение на Новото поколение доброволци -спасители. Така се роди идеята за проучването на района за The A.I.R. Golf & Extreme Country Club.