Често задавани въпроси

Col. Petko Kiskinov, Commander of the SAR team of the Bulgarian Air Forces

ТЕМА: ``Бъдещето на безопасността, сигурността и противопожарната защита``

За първи път можем да обсъдим иновативните концепции за Обучение, Разширени спасителни операции, Е-мобилност, Нова технология, нова методология и образователни методи за подготовка на аварийни услуги за бъдещето на спасяването. Ще има презентации, като „Среден отговор за достъп до въздушни въжета (MARS)“, „Създаване на екип за реагиране при спешни случаи с висока скорост“ по цял свят, операции с хеликоптери с висок еталон и други, които се занимават с много аспекти, които ще бъдат от полза за хеликоптерните операции на високи етажи и супер високи издигания. Ще проведем дискусия с Българското пожарно и полицейско управление, световноизвестни експерти и някои от най-добрите експерти във вертикалния свят.

MOTO: Създайте бъдещето

Форумът ще представи иновативни концепции за крайната безопасност, сигурност и противопожарна защита. Това ще бъде нов вид форум, който ще обхване актуални и футуристични проблеми (като се имат предвид смелите проекти, които са в развитието на супер високи сгради.

Фокус: Нови концепции / разработки за вертикално и въздушно спасяване.

Неотдавнашните пожари по екстериора на високи сгради в Лондон и Дубай, повдигнаха много движения и започнаха реконструкция на програми и сътрудничество между различни индустрии, които досега са работили по своите собствени програми и регламенти, но виждат необходимостта от сътрудничество подобряване на законодателството и методологиите за превенция, операции и нови програми за обучение за работа на високите места и въздушен достъп и евакуация на хора.

What is our motus operandi?

Ориентирът и модулът ще бъдат в рамките на Златния медицински часДа се представи нова платформа, в която всички доброволци да могат да си представят идеите и през 2018г. да се направи Иновационен Форум на който експерти и институции да бъдат поканени и дадат решения или споделят опита си. 

Защо трябва да отидете на VR форум?

This forum presents ideas that can reengineer your team tо perform rescue at extreme heights and show to the world a human and technological achievement that has never been seen before.

Why us?

  • Ние мислим, че отвъд кутията, предвиждаме проблеми, които другите не предвиждат и не предвиждат бъдещето в нашата сфера на работа, поради нашия богат опит, обучение и академични постижения.
  • Предоставяме стратегическите планове на 360 за нашите решения, поглеждаме „птичи поглед“ на всяка концепция и го сравняваме с днешната позиция на пазара.
  • Уникален квалифициран екип – от реактивни пилоти, които са се обучавали в мултитаскинг операции, до адвокати на пилоти G4, които обучават нашия ЕР персонал, разбираме сложните въпроси, свързани с ER.
  • Дълбочина на ресурса – вътрешен екип от опитни отговорили ER и достъп до надеждна информация от световни източници от високо ниво в индустрията, финансите, политиката, регулирането и медиите

Какво правим?

Консултативната група на Форума играе различни сценарии, за да открие недостатъци и, когато е възможно, да ги постави на тест, за да търси непредвидени ситуации, които могат да възникнат в бъдеще

From whom you can learn?

From ex Commanders of Specialized Units for Combating Terrorism, Air Bases, Military, Police Air Wings and private helicopter rescue units, trainers for the Ministry of the Interior’s Police Academy, Directors of hospitals, doctors, instructors, to TV producers, film makers digital media gurus and journalists, we can provide you with the know-how and wisdom of “combat proven” experience.

Какво доброволец спасител може да научи в семинарите?

  • Стратегически съвети за навлизане на нови пазари и помощ при намирането на подходящи местни партньори
  • Ние създаваме планове от стратегии, които са издържали изпитанието на времето.
  • Ние предвиждаме бъдещето, на базата на нашите знания, изпитваме изследвания и творческо мислене, така че да открием каква може да бъде вашата уникална позиция и как можете да стигнете до там.

Как можете да станете доброволци на организации, за да получите повече видимост в глобален мащаб?

Ние оформяме един СМЕЛ НОВ СВЯТ за ПР, брандинг, специални събития и маркетинг

Разполагаме с творческа агенция, която си партнира с световно известни марки за насърчаване на проекти с висок профил чрез иновации. Нашият опит за решаване на проблеми при работа с екстремни въжета в някои от най-опасните проекти на Земята е бил обхванат от глобалните медии. Един от тях е първият и най-висок екстериор в света при 1725 the на кулата CN през 2003 г., през зимните екстремни условия и ветровете над 60 км / ч. Дългогодишната ни поверителност …

Какво ще научим за уникалния подход в PR и маркетинга за НПОта?

Имаме различен подход в PR и маркетинга, който развива и насърчава иновативни проекти чрез специални събития, международни медии и SMO.
Нашата креативна реклама с реални житейски истории прави различен свят. Ние се фокусираме върху иновативни идеи, които влияят положително и оформят успеха на марката и маркетинга с опит. Ние използваме най-ефективните начини за изграждане на незабравимо преживяване с вашата марка и целевата аудитория. Създадохме мощна връзка за нашите клиенти и техните марки в местните и международните пазари и медии.
Работният ни процес е много стартов; ние правим изследвания, виждаме зад ъглите, където другите не виждат, откриваме нови тенденции и пазарни ниши, които могат да бъдат печеливши за нашите клиенти и да създаваме иновативни проекти за популяризиране на тяхната марка, продукти и услуги.

Кои сме ние?

Ние сме глобална консултантска агенция за управление на ER и PR, ангажирана с насочването на нашите клиенти чрез все по-сложни международни тенденции във вертикалната среда за достъп до въжето. Нашите партньори и клиенти включват много от водещите корпоративни компании в света.

Какъв е нашият опит?

Имаме опита да популяризираме нашите продукти и услуги на международната арена няколко пъти и сме работили с някои от водещите световни марки, така че ще можем да споделим с вас същото преживяване. Ние използваме нашето творческо мислене, за да предвидим новите тенденции и бъдещето на нашите клиенти и бизнес партньори.

What PROGRAM is planned for the forum in 2019

PROGRAM – draft version

08:30 Sign Up
09:00 – 10:30 I Discussion panel: Creation of volunteer teams and development of sustainable partnership with institutions

Thematic accents:
* Establishment of a Special Rescue Team for actions on water, land and air
* Creation of a mobile communication system, Specialized rescue team
* Creation of a Training Tower with Avio Tower and Innovation Center of Specialized Rescue Team
* Creation of specialized methodology for Specialized Rescue Team
* Creating educational films for a Specialized Rescue Team
* The readiness of the scientific sector and business to participate in the organization’s development
* Provide Canada’s National Search and Rescue Manual
* Level of implementation of innovations in rescue
10:30 – 10:40 Q & A
10:40 – 11:10 Coffee break
11:10 – 12:10 II Discussion Panel: Rescue without Borders and Opportunities for Creating an Air Fire
 
Thematic accents:
* Are we prepared to respond to fire extinguishing and rescuing vertically the tallest buildings in Bulgaria

  •  Training methodology and certification program
  • Extreme training for extreme vertical operations
  •  Extreme training for extreme airborne operations

12:10 – 12:20 Q & A
12:20 – 13:20 III Discussion Panel: Dedicated Equipment and Mobile Mission Control Center

Thematic accents:
* Examples of successful deployment and use of Innovation in Search and Rescue (VR, GPS devices, etc.)
* Challenges in communication between volunteer organizations, state institutions and media coverage of actions in Search and Rescue and Restoration. Practical guidelines
* Creation, training and certification of extreme journalists
13:20 – 13:30 Q & A

1
3:30 – 14:20 Cocktail
14:20 – 15:20 IV Discussion Panel: How to Present and Create a Vision of Volunteer Organizations
Thematic accents:
COPYRIGHTS AND ITS IMPACT ON INNOVATION – Authors rights and their impact on innovation
* Debate on case studies that have completely constrained innovation and the negative effect on all parties
* Protective practices and new models of intellectual property management that protect the development of volunteer organizations
* Regulation of intellectual property in digital environment
15:20 – 16:30 Q & A

16:30 – 17:30 V Discussion Panel: How to Present and Create a Vision of Volunteer Organizations
Thematic accents:
* Conversational Presenting с PowerPoint
* Presentation Creation
* Presentation Training
* Personal Consulting