Можем да възстановим въздушното спасяване в България.
Заедно можем да постигнем повече и има въздух за всички!
Стига да се обединим..
Да си рапределим задачите
Да сме отдадем на каузата.
И да премахнем всякакви ограничения

Новото поколение спасители

Повечето хора не вярват, че нещо може да се случи, преди да се е случило. Това не е глупост или слабост. Природата на човека е такава. Но ето, че стъопка по стъпка, през кръв, пот и сълзи, макар и в бавен, но устойчив ход, нещата почват да се случат. Специализираното обучение за Новото поколение доброволци спасители се развива в ускорителен ход, немислим нито за българските държавни институции, със стотина годишна история и бюджети за милиардди, нито за бизнес wonna-bе rent-a-rescue “експерти по всичко”.
 
Дерзайте! Новото поколение спасители, от които ще се изгради Спасителя на бъдещето – кара и лети със супер модерна техника и тренира точнно така, както съм го казвал и преди.
 
Прогнозите ми за създаването на Спасителя на бъдещето, който ще може да го променя с нов начин на мислене и с новите технологии не са харесаха на много хора и това доведе до сериозен дисбаланс в тъмната страна на спасяването и опорочаването му като кървав бизнес.
 
Никой не вярваше, че може да има самостоятелна и напълно независима от никой единица за спасяване, и че такава не може да съществува без Богословията на Всевлащващите и политиците, но това, което някои наричаха илюзия, се оформя, като пътя на развитие за доброволчеството – такова каквото не сте го виждали досега.
 
Това тук, е само една малка част от ежедневието, с което тепърва ще развиваме:
 
+/- 300km/h behind the scenes of “Spiderman and the Flyingman” with the new Nissan GT-R