Econic One: CITY AND ACTIVE E-BIKES

Econic One Smart

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Econic One (@econic.one)

Econic One Smart
For Special SAR Missions

Econic One ви дава възможност да живеете и да се движите устойчиво. Защото се грижите да подобрите живота си и да сте щадящи околната среда.

Независимо дали карате колело като градско пътуване, за забавление или като приятен начин да сте здрави, нашите интелигентни велосипеди са избор, с който можете да се чувствате добре.

Всеки велосипед е ръчно сглобен и боядисан в нашата фабрика с внимание към детайла. Ние използваме нашата специално изградена електрическа система и сглобяваме батерията вътре с помощта на батерийни клетки на Samsung.

Econic One използва най-новите технологии, за да гарантира високо качество и бързо производство.

ECONIC ONE APP

<h1>ПРИЛОЖЕНИЕ ECONIC ONE:<span style=”color: red;”> ВИЕ ИМЕТЕ КОНТРОЛ</span></h1>

<span style=”font-size: 18px;”Еconic One е умен и свързан.<a href=”https://www.econicone.com/”><strong><em><span style=”color: #1b1b1b; font-weight: 500;”><u>Просто отворете приложението и се насладете на пълен контрол над вашия електронен велосипед.</u> </span></em></strong></a>Проследявайте местоположението на велосипеда си, заключвайте и отключвайте с телефона си, пазете крадците далеч, споделяйте велосипеда си с приятели и др.</span>

<span style=”font-size: 22px;”><em>ECONIC ONE ДАВА МОЩНОСТ НА СВЕТА ДА СЕ ДВИЖИ НА ВЕЛОСИПЕДИ.</em></span>

<span style=”color: #ffffff;”>Бъдещето е интелигентно, устойчиво и забавно. Ние изпълняваме своята роля, като създаваме високотехнологични електрически велосипеди, които осигуряват максимална свобода на движение.</span>

 

НОВ СВЕТОВЕН РЕКОРД НА ГИНЕС ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКО КОЛЕЛО

Спечелването на място в Световните рекорди на Гинес е постижение, за което хората могат само да мечтаят, но за един човек тази мечта се сбъдна и дойде, докато караше електрически велосипед. Сега, след като рекордът е поставен, е време да разгледаме какво е влязло в поставянето на рекорда и как може да бъде от полза за общността на електрическите велосипедисти.

Процесът на кандидатстване за Гинес

Притежаването на световен рекорд за най-дълго пътуване с електровелосипед не е лесна задача. Гинес има строги правила за прилагане, включително ежедневен дневник, който записва пробега, който се подписва от независими свидетели и трябва да бъде двойно проверен; полицията и местните власти са фаворизирани от комитета. За да добавите към това, ежедневният дневник трябва също да записва всички почивки и точки за спиране.

Подобряването на световен рекорд е невероятно постижение, но може би по-впечатляващо е вниманието към детайла и времето, прекарано в проверка на рекорда с независими свидетели. Отнема няколко месеца, за да премине процеса на кандидатстване и да бъде прието от Световните рекорди на Гинес.

Електрически велосипеди и световни рекорди

Има редица рекорди за моторизирани велосипеди, поставени и сертифицирани от Световния рекорд на Гинес, както и много други опити. Един такъв опит се случи през 2016 г., когато над 300 моторизирани велосипедисти караха заедно, за да поставят рекорд за повечето електрически велосипедисти; опитът обаче не беше признат от комисията за световните рекорди на Гинес.

Неофициален рекорд, който е най-дългото разстояние, изминато с моторизиран велосипед, беше поставен от Гари и Рейчъл Корбет, въпреки че рекордът не беше официално признат от Световните рекорди на Гинес. Дължината на това пътуване беше 25 000 километра според последното преброяване.

Два световни рекорда на Гинес заслужават специално внимание: Световният рекорд на Гинес за най-бърз електрически велосипед беше поставен през 2010 г. на състезателната писта Quaker City с удивителните 7,77 секунди при 165 мили в час на четвърт миля. Друг рекорд е най-дългият електрически велосипед в света, който може да побере осем души и беше показан на изложение за моторизирани велосипеди в Китай през същата година.

Но може би най-престижният световен рекорд на Гинес е този, който Кемпая счупи. Преди това рекордът се държеше от Трой Ранк, който измина 4400 мили с велосипед през 2014 г., за да постави стандарта. Само две години по-късно Kempaiah постави новия рекорд, като измина около 700 мили с велосипед от предишния рекордьор.

ИДЕЯТА
Да се популяризира велосипеда като чудесна здравословна алтернатива на автомобилите, като същевременно оставя нисковъглероден отпечатък.

ПЪТЕШЕСТВИЕТО
Пътуването може да започна от София до Дубай и обратно.

По този повод ще се създаде дневник, който ще е необходим за да се представи лога на Офиса на Книгата за световни рекорди на Гинес, и ще бъде интересен казус за четене. Заедно с записването на ежедневните си километри, колоездача ще записва и всички проблеми, които е имал с моторизирания си велосипед, и спиранията в близки до бойни действия места около и в Сирия.

БЪДЕЩЕТО НА Е-ВЕЛОСИПЕДИТЕ
Въпреки че обществото все още не е направило електронните велосипеди масови, колоездачната общност прави всичко възможно, за да популяризира тези невероятни машини, задвижвани от човек и електричество. Всъщност, тъй като все повече ентусиасти на открито и велосипедисти научават за електронните велосипеди, започна тенденция семействата да използват електрически велосипеди, за да изпълняват поръчки и дори да пътуват ежедневно до работа.

Електронният велосипед също си създава име