Econic One: CITY AND ACTIVE E-BIKES

Econic One Smart

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Econic One (@econic.one)

Econic One Smart
For Special SAR Missions

Econic One ви дава възможност да живеете и да се движите устойчиво. Защото се грижите да подобрите живота си и да сте щадящи околната среда.

Независимо дали карате колело като градско пътуване, за забавление или като приятен начин да сте здрави, нашите интелигентни велосипеди са избор, с който можете да се чувствате добре.

Всеки велосипед е ръчно сглобен и боядисан в нашата фабрика с внимание към детайла. Ние използваме нашата специално изградена електрическа система и сглобяваме батерията вътре с помощта на батерийни клетки на Samsung.

Econic One използва най-новите технологии, за да гарантира високо качество и бързо производство.

ECONIC ONE APP

ПРИЛОЖЕНИЕ ECONIC ONE:  ВИЕ ИМЕТЕ КОНТРОЛ

Просто отворете приложението и се насладете на пълен контрол над вашия електронен велосипед. Проследявайте местоположението на велосипеда си, заключвайте и отключвайте с телефона си, пазете крадците далеч, споделяйте велосипеда си с приятели и др.

ECONIC ONE ДАВА МОЩНОСТ НА СВЕТА ДА СЕ ДВИЖИ НА ВЕЛОСИПЕДИ.

Бъдещето е интелигентно, устойчиво и забавно. Ние изпълняваме своята роля, като създаваме високотехнологични електрически велосипеди, които осигуряват максимална свобода на движение.

 

НОВ СВЕТОВЕН РЕКОРД НА ГИНЕС ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКО КОЛЕЛО

Спечелването на място в Световните рекорди на Гинес е постижение, за което хората могат само да мечтаят, но за един човек тази мечта се сбъдна и дойде, докато караше електрически велосипед. Сега, след като рекордът е поставен, е време да разгледаме какво е влязло в поставянето на рекорда и как може да бъде от полза за общността на електрическите велосипедисти.

Процесът на кандидатстване за Гинес

Притежаването на световен рекорд за най-дълго пътуване с електровелосипед не е лесна задача. Гинес има строги правила за прилагане, включително ежедневен дневник, който записва пробега, който се подписва от независими свидетели и трябва да бъде двойно проверен; полицията и местните власти са фаворизирани от комитета. За да добавите към това, ежедневният дневник трябва също да записва всички почивки и точки за спиране.

Подобряването на световен рекорд е невероятно постижение, но може би по-впечатляващо е вниманието към детайла и времето, прекарано в проверка на рекорда с независими свидетели. Отнема няколко месеца, за да премине процеса на кандидатстване и да бъде прието от Световните рекорди на Гинес.

Електрически велосипеди и световни рекорди

Има редица рекорди за моторизирани велосипеди, поставени и сертифицирани от Световния рекорд на Гинес, както и много други опити. Един такъв опит се случи през 2016 г., когато над 300 моторизирани велосипедисти караха заедно, за да поставят рекорд за повечето електрически велосипедисти; опитът обаче не беше признат от комисията за световните рекорди на Гинес.

Неофициален рекорд, който е най-дългото разстояние, изминато с моторизиран велосипед, беше поставен от Гари и Рейчъл Корбет, въпреки че рекордът не беше официално признат от Световните рекорди на Гинес. Дължината на това пътуване беше 25 000 километра според последното преброяване.

Два световни рекорда на Гинес заслужават специално внимание: Световният рекорд на Гинес за най-бърз електрически велосипед беше поставен през 2010 г. на състезателната писта Quaker City с удивителните 7,77 секунди при 165 мили в час на четвърт миля. Друг рекорд е най-дългият електрически велосипед в света, който може да побере осем души и беше показан на изложение за моторизирани велосипеди в Китай през същата година.

Но може би най-престижният световен рекорд на Гинес е този, който Кемпая счупи. Преди това рекордът се държеше от Трой Ранк, който измина 4400 мили с велосипед през 2014 г., за да постави стандарта. Само две години по-късно Kempaiah постави новия рекорд, като измина около 700 мили с велосипед от предишния рекордьор.

ИДЕЯТА
Да се популяризира велосипеда като чудесна здравословна алтернатива на автомобилите, като същевременно оставя нисковъглероден отпечатък.

ПЪТЕШЕСТВИЕТО
Пътуването може да започна от София до Дубай и обратно.

По този повод ще се създаде дневник, който ще е необходим за да се представи лога на Офиса на Книгата за световни рекорди на Гинес, и ще бъде интересен казус за четене. Заедно с записването на ежедневните си километри, колоездача ще записва и всички проблеми, които е имал с моторизирания си велосипед, и спиранията в близки до бойни действия места около и в Сирия.

БЪДЕЩЕТО НА Е-ВЕЛОСИПЕДИТЕ
Въпреки че обществото все още не е направило електронните велосипеди масови, колоездачната общност прави всичко възможно, за да популяризира тези невероятни машини, задвижвани от човек и електричество. Всъщност, тъй като все повече ентусиасти на открито и велосипедисти научават за електронните велосипеди, започна тенденция семействата да използват електрически велосипеди, за да изпълняват поръчки и дори да пътуват ежедневно до работа.

Електронният велосипед също си създава име 

 

Everest moto

В подготовка на този проект, стартирахме една специализирана Програма за тренировки в екстремното

Затова представяме една фотосесия, в която умната технология и иновациите на Econic One и Lenovo ThinkPad X1 Fold се срещнат с природата по време на специализирано обучение за SAR операции, които изискват тихи операции в градски условия и в природата за търсене и спасяване на изгубени хора със специални нужди. В България наскоро имахме такъв случай и трябва да потърсим алтернативни начини за транспорт и дистанционно наблюдение на SAR технологии на труднодостъпни места.

AI полет с хеликоптер над ЕверестВ проучването на терена в Хималаите, който желае, може да се включи в проекта Everest.ForBulgaria.com за Деня на Еверест. Може с хеликоптер да излетим направо от Катманду ули Лукла летището, за да направим снимките от високо, заобиколени от най-високата корона от върхове в света – вр. Еверест, вр. Лхотце и вр. Нуптце.: ) 

Който желае, може да се присъедини към нас за единствения по рода си полет с хеликоптер и страхотна панорамна гледка на ръба на “Зоната на смъртта” и пред Стената на вр. Еверест до 6000м – тавана, който застраховатлената компания ще разреши за полет с хеликоптер над Хималаите. Целта на полета е да проследим от високо терена за поставяне на световен рекорд, който да посветим за български иновации и стартъпи, един от които е и българската инициатива ECONIC ONE.

Tъй като инициативата за създаване на HEMS. в България много отдавна се е забавила, а докато се задейства, ще е добре да се подготви по-добре не само обществото, но и развитието на концепцията и подсигуряването на приоритетните точки за по-ефективно имплементиране на правилната стратегия, смятам да пообиколя наново света, но с основна цел, проучване на опита в най-рисковите места и необходимост за високопланинска въздушна спасителна служба, като започна с Forum.forBulgaria.com в София. Това ще се случи през месец май в Дома на спасителя на бъдещето (ivankristoff.com/HQ) ще продължим с полети и проекта Everest.ForBulgaria.com за Деня на Еверест – 29 май.

Най-късно ще излетим със самолет от София и кацнем в Катманду, Непал на 20ти май, тази година. От там може с хеликоптер да излетим направо от Катманду или Лукла летището, за да направим снимките от високо, заобиколени от най-високата корона от върхове в света – вр. Еверест, вр. Лхотце и вр. Нупце.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff)

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff)

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Ivan Kristoff (@ivankristoff)