Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Opinion leadership

ДЕЙНОСТИ С ПОДРАСТВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ ЗА НАБИРАНЕ НА КАДРОВИ ВОЙНИЦИ В БЪЛГАРИЯ И ВЪЗПИТАВАНЕТО ИМ В ДУХ НА ПАТРИОТИЗЪМ И НАЦИОНАЛНА ОТГОВОРНОСТ

Място:         Национален учебен център на БЧК – Лозен

Тема:             Високо… с емблемата на ВВС,
Високо… с пилотския екип на ВВС

Послание:   Няма граници да постигнеш нови висоти с националия  флаг и да развееш трибагреника ни в екстремни висоти…
По уникален начин и от висока перспектива…

Гости:            Представители на МО и „Специализиран младежки батальон” от гр. Стрелча

Партньор: www.Superhosting.bg

Анотация: Иван Кристоф, председател на Сдружение „Специализиран отряд за спасяване” представя мултимедийна презентация, която показва пред млади кадри дейности, които се прилагат както в Българската Армия, така и в сферата на спасяването. Привличането на младежи за професията войник или спасител към ВВС ще има голям успех като им се предостави възможност да се занимават с интересни мероприятия и екстремни спортове. Съвместната му дейност с ВВС на РБългария и службата му в българската и канадската армия (Medical Company 25),  винаги е била представена в най-добрата и светлина в българските и световните медии.

Снимковия материла на тази презентация ще покаже изпълнението на серия от специални събития в България и Канада, които промотираха български постижения в областта на въздушно-височинните дейности.

Основната цел на Спец. Отряда е да се подобри обществената безопасност чрез обучение за превантивните мерки и протоколи, чрез осигуряване на аварийно реагиране и подпомагане на разследването на авариите (с лаптопи, цифрови камери и комуникационни системи на самия обект) на труднодостъпни места.

През 2008 г., автора на тази презентация бе избран в Обществения Съвет на Софийските клубове „Приятели на Армията”.  Той пое ангажимента да създаде база за подготовка на млади кадри в дейности, които се прилагат както в Българската Армия, така и в сферата на спасяването.

В тази връзка, Иван Кристоф продължава да учавства и организара специални събития които допринасят за  издигане имиджа и авторитета на Българската Армия. Така съвместнос със структурите на МО той би могъл да съдейства за по-успешно привличане на млади кадри за професията войник.

Видео