Изкуство.Култура.Образование.

A.C.E. (Art.Culture.Education.), концепцията за създаване на образователни програми по изкуства и култура за Спайдърмен. Академията ще бъде предназначена за деца от детска градина до гимназия, тийнейджъри в неравностойно положение и млади работещи хора в България. Търсим ново партньорство с водещи световни технологични компании, организации и асоциации, насочени към създаване на обща култура. Историята на Иван Кристоф с въздушната фотография и заснемането в екстремни ситуации ще изведе аудиовизуалната култура до нови висоти с новите технологии и иновации.

През 1995 г., един от световните авангардни производители на фото и видео оборудване, забелязва стремежа и страстта, които издигат един млад предприемач и амбицията му да се разклони в света на екстремното с най-новите технологии за творческа работа. Така беше създадена кампанията Постигнете нови висоти във видеото и така това уникално преживяване може да бъде предадено и развито за Новото поколение.

Телевизионният сериал Popular Mechanics for Kids улови Modus Vivendi на този дух и тук ще ви покажем как планираме да разработим образователна програма, насочена към социално слаби младежи, която предлага забавни артистични дейности за деца и тийнейджъри, предимно от приоритетни области на образованието. Тази програма, създадена с помощта на професионалисти от младежкия сектор, има за цел да насърчи художественото развитие чрез приключенски и високопрофилни проекти, защото знаем, че хората учат най-добре, когато са поставени в екстремни ситуации.

Когато PMK ме изтласка от ръба... Вижте как този вид работа може да направи високите сгради по-безопасни... Популярната му механика за деца! Спасители на живот!

Това не е манекен. Гледаш нагоре към истинския мен, с истинско сърце с удар…

Изглежда, че рискувам живота си, но знам, че се надяваш да спасиш живот. Популярната механика за деца е над върха. Следващия…

Висящи на конци

Наричат ​​го Спайдърмен. Той е висок спасител. Той използва уменията си, за да спасява хора в сериозна опасност. Той държи световния рекорд по спускане на рапел.

Днес работим заедно, за да предотвратим инцидент.

Всяка висока сграда трябва да се почиства поне два пъти годишно. Често се прави на люлка. Като онези платформи, които използват миещите прозорци. Но на сгради, които са наистина високи, става ветровито. Толкова ветровито, че люлеенето може да се избута настрани като махало. Линиите могат да се спукат и хората могат да бъдат наранени. Така че, за да направим нещата по-безопасни, монтираме котви като тази (Талер показва щифт за скално катерене) отстрани на сградата. По този начин работниците могат да прикрепят люлеещата се сцена на двете към котвите.

Така че, когато духа вятър, те ще бъдат здраво закрепени към сградата. Има само един начин да свършите работата. Слизам надолу и спускам тази висока сграда, етаж по етаж.