Ivan Kristoff Communications | Brand ambassador for NIKE
1814
single,single-post,postid-1814,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Brand ambassador for NIKE

1920x1080NIKE

07 Feb Brand ambassador for NIKE

btv Technical demonstration with the Bulgarian Police

NIKE — The Inspiration and Innovation for Every Athlete chose to be the official Equipment Sponsoring Partner of the Canadian Spiderman

Ivan Kristoff is one of the most recognized rope-work and vertical access technicians in the world. He is influential, attractive and innovative rope access expert in vertical and aerial operations. He is easily distinguished from the vertical side of extremely tall buildings, dressed in Nike outfit. For the last few years, Ivan has been promoting the NIKE brand and outfit in his public and media appearances, as well, as writing interesting stories for the social media.

Photo:  Technical demonstration with the Bulgarian Police, Fire Department, Specialized Unit for Combating Terrorism, Ambulance

Extreme photography – No rope access
In the Creative photography for NIKE Ivan Kristof shows a new way of guerrilla marketing. Note that three climbers have died from falling down in this area…. but three of Ivan’s friends photographers were tightly secured with ropes… just to take this photo…solo

Партньор на снимачния екип за 2012 година е представителя на водещия концерн за спортни стоки NIKE.  За заснемането на серията от късометражни филми за българската авиация, филмовия директор Иван Кристоф избра бранда Найки заради специализираната екипировка, която ще бъде използвана за всички метеорологични условия.

„Щастлив съм да анонсираме партньорството си с представилите на световната марка NIKE в България. Снимането на филми и фото сесии в студено време си е предизвикателство. За мен, е изключително важно да се чувстваш комфортно когато снимаш в мразовито време под въздушната струя на перките на хеликоптер… Трябва да си подвижен, да залягаш под хеликоптера, когато е в статично положение, преди да полети, да се катериш на покрива на всъдехода си, скачаш бързо… Това е само началото на едно динамично заснемане. Затова продължавам да снимам само с познатите ми и изпитани в “битки” материи като NIKE Dry Fit, ACE и др.”, заяви Иван.

Тестване на материята NIKE Dry-Fit в пустинята Сахара
След като се завърна от Малта през пролетта, Иван Кристоф, любител на екстремните преживявания, не чака дълго, за да измисли ново интересно място, където да изпробва новите технологични материи на дрехи и технически облекла за работа по вертикала на високи сгради.

За да съчетае изследователската си дейност с удоволствието и възможността да заснеме и документира изпробването на физическите си натоварвания и ефекта от различните екипировки и технологии, Иван избра дестинацията Тунис, прес която минава част от трасето на Рали Париж-Дакар в пустинята Сахара. Той взе със себе си нещата които използва по време на един работен ден на въжето: фотоапарат, видеокамера, лаптоп и всички необходими мобилни комуникации и технологии за предаване на информация от труднодостъпни места в реално време. Благодарение на новия си часовник SIGMA (модела ONYX PRO)с вграден измервател за сърцебиене и изгорени калории, той отчиташе дори изразходваната енергия по време на всеки етап от тестването в това начинание.

В раницата на един акробат на въже, висящо от най-високите сгради в света на които е работил, винаги има изотонични и енергични напитки като Isoray и други напитки които възстановяват водно-солевия баланс в организма и подпомагат бързото възстановяване след тежки физически натоварвания.

Отразяването на топлина и слънчевата светлина в стоманата и стъклата по външните стени на високи сгради и панелите на телекомуникационни антени, предизвиква бърза умора и изразходване на допълнителна енергия и време за възстановяване. Иван използва Isoray, който е предназначен да компенсира загубата на течности при високо физическо натоварване. Отделяните с потта минерални соли и необходимите за енергийния баланс витамини се усвояват от организма въз основа на изотоничния принцип, което не го натоварва допълнително.

За да прехвърля визуалните материали и данните от физическите си натоварвания регистрирани с холтер, закрепен по тялото на Иван, бе използван лаптопа HP. Този 12 инчов таблет компютер е удобен, защото може да работи и само с докосване на touch screen-а, без да се използва клавиатура. Това е доста удобно ако не искаш да напълниш лаптопа си със ситния пясък на пустинята и да губиш време отваряне и затваряне на монитора, за многократни употреби под напичащото слънце. Когато работиш в екстремни височини, на стотици метра над земята и по небостъргачите на мегаполисите на планетата ни, всяка излишна дейост е голям лукс, който не можеш да си позволиш. Всеки елемент от екипировката на Иван трябва да издържа на типичната за тази среда и атмосферни условия.

За повече инфо: www.4coolpics.com/photo/SOS/220560.html

2 Comments
  • Creating case studies
    Posted at 23:09h, 19 November

    […] NIKE […]

  • Creative solutions
    Posted at 23:12h, 01 December

    […] Ivan Kristoff, a Real life Spiderman  and World’s most recognized ropeman is the Brand Ambassador for NIKE in Bulgaria. His successful campaign as an Exclusive Promoter of a Swiss watchmaker resulted in a […]